KARATAY Anadolu Lisesi yönetimi tarafından ayda iki kez düzenlenen 'Kariyer Günleri' etkinliğinin bu haftaki konuğu, yüz nakilleriyle adını duyuran Prof. Dr. Ömer Özkan oldu.

Yenimahalle Kültür Evi'nde düzenlenen etkinliğe Karatay Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri katıldı. Okulun rehberlik servisi tarafından düzenlenen ve ev sahipliğini Karatay Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Savaş Mankoğlu'nun yaptığı Kariyer Günleri'nde Prof. Dr. Ömer Özkan, hayatından kesitler ve kariyer yaşamının ayrıntılarını aktardı.

Öğrencilere, "Artık sizin de kariyerinize yön vereceğiniz günler yaklaşıyor. Üniversitede branş tercihleriniz ile kariyer yönlendirmeniz start alacak. Ne yapacağınıza, ne yapmak istediğinize iyi karar vermeniz ve bu yola çıkmanız gerekiyor" dedi.

Konuşması için belli bir konu belirlemediğini belirten öğrencilerin sorularıyla sohbet ortamında bir çalışma yapmak istediğini kaydeden Prof. Dr. Özkan, "Siz merak ettiklerinizi bana sorun, cevaplayayım. Bu şekilde daha etkili bir birliktelik olacağına inanıyorum" dedi. Etkinlik karşılıklı sohbet havasında devam etti.

 

Editör: Haber Merkezi