MHP Kemer İlçe Teşkilatı'nın olağan genel kurulunda Kadir Batu ile yarışan mevcut Başkan Hüseyin Karadüz, güven tazeledi.

MHP Kemer İlçe Teşkilatı'nın olağan genel kurulu Kemer Belediyesi kültür salonunda yapıldı. Seçimde mevcut Başkan Hüseyin Karadüz ile Kadir Batu yarıştı. Genel kurula MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, İl Başkanı Cemal Gencer, Merkez Yürütme Kurulu üyeleri Kemal Çelik ve Hüseyin Yıldız ile Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül ve partililer katıldı. Kongrede 400 delegeden 247'si oy kullandı. Hüseyin Karadüz 194 oy alırken, Kadir Batu 50 oy aldı. 3 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde mevcut Başkan Hüseyin Karadüz, güven tazeledi.

Kongrede konuşan Belediye Başkanı Mustafa Gül, adaylardan Kadir Batu'ya yönelik sert eleştirilerde bulunarak, "Siyaset omurgalıların işi, omurgasızlar bu partide siyaset yapamaz. Geçtiğimiz yerel seçimlerde gazetelerde belediye başkanını ve ilçe teşkilatını yerden yere vuracaksın, sonra gelip burada aday olacaksın. Ben bunu içime sindiremiyorum ve kabul de etmiyorum. Bu partide aklına düştüğü zaman gelip siyaset yapacak kişilere yer yok" dedi.

İl Başkanı Cemal Gencer ise birlik ve beraberlik mesajları vererek, seçilen ekibi kutladı. Hüseyin Karadüz de delegelere teşekkür ederken, hedeflerinin 2015 seçimleri olduğunu belirtti.

 

Editör: Haber Merkezi