Milliyetçi Hareket Partisi Serik ilçe Teşkilatının geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan 11.Olağan Kongresinde başkanlığa seçilen Hüseyin Yılmaz mazbatasını alarak göreve başladı.

Yılmaz mazbatasını teslim aldıktan sonra bir açıklama yaparak şunları söyledi; ''Türkiye Cumhuriyeti'nin en demokratik partisi olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin 11.Olağan Kongresi, 06 Aralık 2014 tarihinde şölen havasında yapılmış, şahsım ile birlikte iki dava arkadaşımın da katıldığı hizmet yarışında, delegelerimiz şahsımın ve ekibimin İlçe Yöneticiliğini takdir etmiştir.

Öncelikle, bu güne kadar yönetiminde görev aldığım, büyüğüm, Avukat Mehmet Cüneyt Güzel'e hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, çıkmış olduğu Millet Vekilliği Aday Adaylığı yolunda her zaman yanında olacağımızı bildiririz.

Şahsım ve ekibim ayrıştıran değil, birleştiren bir yönetim anlayışla görev yapacaktır. Görev bilincimiz, Cennet Mekan Başbuğumuz Alpaslan Türkeş Bey'in ifade ettiği gibi; ''Türk Töresinin bir şartı da yüksek vazife duygusudur. Vazifeyi her ne pahasına olursa olsun yapmaktır. Diğer bir şart, toplum uğrunda her çeşit fedakârlığı yapmaktır. Millete hizmet yolunda şahsi menfaatlerden, şahsi zevklerden feragattir. Vazgeçmektir. Kişiler kendilerini millet için feda ederler. Türk Milleti'nin büyüklüğü böyle yükselecektir. Onu sizler yaşatacak, sizler yükselteceksiniz. Türk Töresinin en önemli bir gereği de sır saklamaktır.'' düsturları gereğince olacaktır.

Bu arada kongremizde bizleri yalnız bırakmayan siyasi  parti ve sivil toplum örgütü temsilcilerine, basın mensuplarına, kıymetli hemşerilerimize ve ilçe dışından gelen Misafirlerimize teşekkürü bir borç biliriz.

Serik Halkı bilmelidir ki Milliyetçi Hareket Partisi ve kadroları her zaman yanlarındadır. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey'in dediği gibi; ''Türkiye'nin sorunlar yumağından kurtulması için tek yol kalmıştır. O da Milliyetçi Hareket Partisi'nin İktidarıdır.''

                                                                                                        

 

Editör: Haber Merkezi