CHP Serik İlçe Örgütü'nün 26 Aralık'ta yapılacak olağanüstü kongresinde aday olduğunu açıklayan Mehmet Ali Karacan, "Partimi ilçemde birinci parti yapmak için adayım" dedi.

Mehmet Ali Karacan adaylığını, parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. İlçe Başkanı Bekir Kuş ve kalabalık bir partili topluluğunun hazır bulunduğu toplantıda ilk konuşmayı Başkan Kuş yaparak; ''Kongre kararı aldık yönetim değişikliğine gidiyoruz. Mehmet Ali Karacan arkadaşımız adaylık açıklamasını yapmak üzere toplandık. Başka aday olursa yine burada açıklama yapılır. Burası hepimizin. Burası benin tapulu malım değil. Bugün el değiştirecek. Yarından sonra yine el değiştirecek. Hep çağrı yaptım hep beraber olalım dedim, yine çağrı yapıyorum. Hayırlı olsun.'' dedi.

Daha sonra adaylı konuşmasını yapan Mehmet Ali Karacan ise şunları söyledi; ''Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor, hassas dönemde Cumhuriyet Halk Partisi'ne olan ihtiyaç her gün biraz daha artmaktadır. CHP, AKP faşizmine karşı direnebilen tek kurumdur, ülkemizin fethedilemeyen son kalesidir, sigortasıdır. CHP'nin, bu ailenin bir ferdi olmaktan onur ve gurur duyuyorum. CHP, savaş meydanlarından doğmuş bir partidir. CHP'li olmak savaşmaktır, direnmektir, baş kaldırmaktır. CHP, ülkemizin en zor, en fırtınalı dönemlerinde, bu ülke için her zaman sığınılacak bir liman olmuştur. Bu ülke için bu kadar önemli olan CHP'de 26 Aralık 2014 tarihinde yapılacak kongrede ilçe başkanlığına adayım. Özellikle son yerel seçimlerinden sonra ortaya çıkan dağınık, kırılmış, birbirine küs olan partililerimi tekrar kazanarak, 2015 genel seçimlerinde sürecin içine dahil ederek, partimi ilçemde birinci parti yapmak için adayım. Ben tepeden tırnağa sosyal demokrat bir insanım. Ben yok bir varız, örgüt var, Cumhuriyet Halk Partisi var. Asıl olan örgüt ve Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Ben bu söylemlerle adayım. Atatürk devrimlerine sonuna kadar inanan bir insan olarak onun gösterdiği hedeflere katkı koymak için adayım.''

 

 

Editör: Haber Merkezi