''Bunlar partimizin kapısını Seriklilere ve Ülkücülere kapatmakta ısrarlılar. Ama biz Milliyetçi Hareket Partisi'nin hizasında asla ve asla zerre şüphe duymadan yolumuza devam edeceğiz.''

 

6 Aralık 2014 Cumartesi günü yapılan MHP Serik İlçe Kongresi adaylarından Salih Tunç arkadaşları ile birlikte Çarşamba günü akşam 19.30'da MHP Serik İlçe Binası'na giderek yeni yönetimi ziyaret etmek, çiçek verip başarılar dilemek istediklerini; ancak daha önceden haber verdikleri halde parti binasının kapalı olduğunu belirterek bir açıklama yaptı.

 

Tunç açıklamasında şunları söyledi; ''Serik'te geçmişten geleceğe bir gönül seferberliği ve Serik'te Milliyetçi Hareket Partisi'ni kapısı açma sözü verdik. Yeni seçilen arkadaşlara başarı dilemek adına Hüseyin Bey'i (İlçe Başkanı Hüseyin Yılmaz) telefonla bilgilendirdim. Dedim ki Çarşamba akşamı saat 19.30'da arkadaşlarımızla birlikte hayırlı olsuna geleceğiz. Partimizi açık tutun sizlerde orada olun. Partimiz ile ilgili sıkıntı söz konusu Serik kamuoyunda yaşanırken bir birlik mesajı verilsin. Serik'te Milliyetçi Hareket Partisi'nde her hangi bir kopma darılma küsme yaşanmayacağını Serik kamuoyuna iletelim diye kendisine ricada bulundum. O da dedi ki 'Ben arkadaşlarımla bir istişare yapayım size döneyim.' Yapmış oldukları istişarede, kongreden sonra gergin ve yorgun olduğunu, bu ziyaretin bir iki hafta sonra olmasını istedi. Ben de tekrar ısrarcı bir şekilde, 'Bu konu kamuoyunda gündemde konuşulurken bu birlik mesajını vermemiz daha anlamlı olur. Siz olsanız da olmasanız da biz arkadaşlarımızla beraber geleceğiz, partimiz açıksa içeriye gireriz içerdeki arkadaşlarla merhabalaşırız hayırlı olsun dileklerini iletiriz. Getirdiğimiz hediyeleri de bırakır arkadaşlarımızda beraber gideriz. Eğer Partimiz kapalı olursa basını da bilgilendirdim ve yine hediyelerimizi partimizin kapısına bırakır arkadaşlarımızla gideriz' dedim.

 

Bu bilgiyi geçmiş olmama rağmen bunlar partimizin kapısını Seriklilere ve Ülkücülere kapatmakta ısrarlı. Ama biz Milliyetçi Hareket Partisi'nin hizasında asla ve asla zerre şüphe duymadan yolumuza devam edeceğiz. Biz Milliyetçi Hareket Partiliyiz. Seçilen arkadaşları da tekrar tebrik ediyorum.

 

''Onlarla konuşursunuz yorumu onlar kendileri yapsın''

Gazetecilerin; 'Yorulmak nedir ne mesaj vermek istediler? Yorulacaklarsa siyasetçi olarak nasıl hizmet edecekler?' Sorusunu cevaplayan Salih Tunç; ''Bilemiyorum. O arkadaşlarımızla birebir konuşmamızı ilettim. Cevap hakkı o arkadaşın. Ben bu sor için yorumda bulunmam. Onlarla konuşursunuz yorumu onlar kendileri yapsın. Söylediğim gibi Ülkücü irade Milliyetçi Hareket Partisi Serik İlçe Teşkilatı'nda hakim olana kadar benim mücadelem arkadaşlarımla beraber devam edecektir. Milliyetçi Hareket Partisi Serik ilçe kongresin bir kazanan ve kaybedeni yoktur. Benim ricam isimler üzerinden yorum yapılmamasıdır. Kazanan Milliyetçi Hareket Partisi'dir. İnşallah bizim yapacağımız mücadele ile birlikte bu işin kazananı Serik ve ülkücüler olacaktır.''

 

 

Editör: Haber Merkezi