PTT 1. Lig'de bu sezon 85 gün sonra deplasmanda 3 puan kazanan Antalyaspor, Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı. Antrenmanda neşeli oldukları gözlenen Antalyaspor'da, Boluspor maçında takımını öne geçiren golü atan Lokman Gör'e sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Asbaşkan Mehmet Aygün, taraftardan Kayserispor maçında takımı desteklemesini istedi.

PTT 1. Lig'de şampiyonluk hedefiyle mücadele eden Antalyaspor, Boluspor'u karşısında 2-0 kazandığı maçla bu sezon deplasmanda ikinci galibiyetini aldı. Bu sezon deplasmanda ligin ilk haftasında Karşıyaka ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Antalyaspor, üçüncü hafta da oynadığı ikinci dış sahada Orduspor'a konuk oldu. Orduspor'u 4-1 mağlup eden Antalyaspor, bu tarihten sonra da Manisaspor deplasmanında 3-3, Adanademirspor deplasmanında 1-1 tamamlanan maçlarda beraberliklerle döndü. Antalyaspor deplasmanda ilk mağlubiyetini de Altınordu maçıyla aldı. Ligin 9'uncu haftasında Altınordu'ya 3-1 yenilen karşılaşma sonrası Teknik Direktör Engin Korukır görevden alındı.

 

 85 GÜNLÜK HASRET SONA ERDİ

 Antalyaspor, Teknik Direktör Hami Mandıralı ile çıktığı ilk deplasman maçında Giresunspor karşısında 1-1'lik sonuç elde etti. 20 Eylül'de Orduspor'u yenerek deplasmanda ilk galibiyetini alan Antalyaspor, dış sahada 4 maçın ardından Boluspor'u yenerek ligde dış sahada ikinci galibiyetini kazandı. Mandıralı yönetiminde de deplasmanda ilk galibiyetini alan Antalyaspor, 85 gün sonra dış sadaha 3 puan kazandı. Ligde 25 puanla 3'üncü sırada yer alan Antalyaspor, ilk yarının son deplasman karşılaşmasını lig lideri Osmanlıspor ile oynayacak.

 

 NEŞELİ ANTRENMAN

 Boluspor maçı sonrası Antalya'ya 3 puanla dönen kırmızı beyazlı takım, Mandıralı yönetiminde antrenmana çıktı. Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki antrenmanda dün oynanan maçta ilk 11'de sahaya çıkan futbolcular düz koşu yaptı. Hami Mandıralı da futbolcularıyla düz koşuya katıldı. Diğer oyuncular da pas çalışmasının ardından küçük sahada maç yaptı. Antrenmanda Mehmet Sedef salonda çalıştı. Emre Torun ile Joseph Boum takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenmanda futbolcular penaltı atışı da çalıştı. Antrenman sahasında Teknik Direktör Mandıralı ile futbolcuların neşeli olduğu gözlendi.

 

 LOKMAN GÖR PASTA KESTİ

 Antrenman sonunda da kırmızı beyazlı takımda başarılı savunma oyuncusu 24 yaşındaki Lokman Gör'ün doğum günü kutlandı. Boluspor karşısında takımının ilk golünü atan Lokman Gör, sürpriz kutlamada üzerinde Antalyaspor'un amblemi olan pasta kesti. Konfeti atılarak yapılan kutlamada Gör'e pastadan ilk dilimi Hami Mandıralı verdi. Arkadaşları tarafından tebrik edilen Gör'ün yüzüne Emrah Başsan ile Sasso Fornezzi pasta kreması sürerek, eğlenceli vakit geçirdi.

 

 GALİBİYETE ÖZEL PRİM

 Antalyaspor Asbaşkanı Mehmet Aygün, Boluspor karşısında takımın iyi futbolla kazandığını vurguladı. Antalyaspor'un uzun zamandır deplasmanda fırsatları değerlendiremediği için istediği sonucu alamadığını dile getiren Aygün, Boluspor maçında kazanılan üç puan sonrası futbolculara 7 bin 500 lira galibiyat primi ödeneceğini açıkladı.

 

 TARAFTARA ÇAĞRI

 Antalyaspor'un cumartesi günü sahasında Kayserispor ile karşılaşacağını hatırlatan Aygün, kırmızı beyazlı takımın daha sonra da Adanaspor ve deplasmanda Osmanlıspor ile oynayacağını belirtti. Kırmızı beyazlı takımın ligin ilk yarısındaki son maçlarda önemli sürece girdiğini anlatan Aygün, taraftara Antalyaspor'u desteklemeleri çağrısı yaptı. Kayserispor maçını '6 puanlık maç' olarak niteleyen Aygün, "Taraftar takımımıza sahip çıksın. Formasını, atkısını, bayrağını alan stada gelsin ve tribünden tezahüratlarıyla takıma destek versin. Ligin ilk yarısındaki son maçları yara almadan atlatırsak, şampiyonluk için büyük adım atmış oluruz" diye konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi