Serik'in Asırlık Firmalarından olan Yağcılar Ekmek ve Unlu Mamüller Firması, müşterilerine yeni lezzetler sunmak için çalışmalarına devam ederek  tamamen Doğal olarak üretilen Yörük ve Göçmen ekmeği üretimine başlayarak vatandaşların beğenisine sundu.

 

Yörük ve Göçmen Ekmeklerini tanıtan Yağcılar Ekmek ve Unlu Mamülleri sahipleri Mehmet ve Mahmut Yağcılar, ''Hamurkar Hüseyin Kelek ustamız ve Pişirici Adem Kadı ustamızın marifetli ellerinden çıkan Göçmen Ekmeği ve Yörük ekmeğimiz, tamamen doğal olup geç bayatlama özelliği ile halkımızın beğenisine sunduk. Yarım asırlık tecrübemizin bize verdiği gururla halkımıza yeni lezzetler sunmaya devam edeceğiz'' dedi.

 

Yörük Ekmeği nasıl yapılır?

Buğday Unu, Çavdar Unu, Sert Buğday Unu, Esmer Un, Tam Buğday Unu, Rüşeym, Tandırlık Un ve Doğal Ekşi Maya ile yoğrularak 3 saat Fırın ortamında hamur dinlendirme süresi ve 1,5 saat özenli bir kontrol altında pişiriliyor.

 

Göçmen Ekmeği nasıl yapılır?

Buğday Unu, Sert Buğday Unu, Rüşeym ve Doğal Ekşi Maya ile yoğrularak 5 saat 40 dakika Fırın ortamında hamur dinlendirme süresi ve 1 saat 20 dakika özenle pişirme süresinden oluşmaktadır.



 

Editör: Haber Merkezi