CHP Serik İlçe Örgütü'nün 26 Aralık'ta yapılacak olağanüstü kongresinde başkanlığa Özay Ceyhan'da talip olduğunu açıkladı.

Özay Ceyhan başkan adaylığını, parti binasının altında düzenlediği toplantıda ilan etti. İlçe Başkanı Bekir Kuş, İl Başkan Yardımcısı Yusuf Dinç, Belediye Meclis Üyesi Abdullah Akbaba, Abdurrahmanlar eski Belediye Başkanı Yusuf Gizli ve partililer katıldı. Özay Ceyhan, adaylığı ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

''Değerli CHP'liler, 26 Aralık Cuma günü partimizin gerçekleştireceği olağanüstü kongresinde İlçe Başkanlığı'na adayım.

Bu kongrede hedefimiz bellidir. Öncelikle ilçe başkanlığını kazanarak, CHP'nin ilçemizde ve ülkemizde iktidar olması için mücadele etmektir. Bu kongre olağanüstü bir kongredir. Ancak, bizim planlarımız sadece geçici, 7 aylık ilçe başkanlığı değildir.''

 

Ön Seçim İstiyoruz

Başkan Adayı Özay Ceyhan, genel seçimlerde ön seçim istediğini belirterek, ''Kongreden sonra gerek milletvekilliği seçimlerinin, gerekse delege seçimlerinin ön seçimle yapılması için gereken girişimlerde bulunmak ve gereken kararları almak için girişimde bulunacağız.''

Amcası vefat eden diğer başkan adayı Mehmet Ali Karacan'a başsağlığı dileğinde bulunan Özay Ceyhan, ''Mehmet ali Karacan benim rakibim değil, yol arkadaşımdır. Kim kazanırsa kazansın, partimin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da 24 saat neferi olamaya devam edeceğim'' açıklamasında bulundu.


 

 

Editör: Haber Merkezi