ANTALYASPOR Teknik Direktörü Hami Mandıralı, bu hafta oynayacakları Kayserispor'un güçlü bir takım olduğunu ve Süper Lig oyuncularından oluşan kadrosunu bozmadığını belirtti, "Futbolumuzu, takımdaşlık ruhu, arkadaşı için sahada mücadele etme duygularını yükselterek yansıttığımız zaman, sahamızda avantajımız var" dedi.

PTT 1'inci Ligi'nde şampiyonluk hedefiyle mücadele eden Antalyaspor, cumartesi günü sahasında oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarına devam etti. Hasan Subaşı Tesisleri'nde Hami Mandıralı yönetiminde antrenman yapan kırmızı beyazlı takımda sakatlığı bulunan Mehmet Sedef, Seddar Karaman idmana katılmadı. Joseph Boum ile Emre Torun takımdan ayrı düz koşu yaptı. Sezon başında Şanlıurfaspor'dan transfer edilen eski Fenerbahçeli Önder Turacı da takımdan ayrı çalıştı. Uzun zamandır sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Turacı'nın devre arasına kadar tesislerde takımdan ayrı çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.

 

"YÜZÜMÜZ GÜLÜYOR"

Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan Hami Mandıralı, Boluspor deplasmanında kazanılan galibiyetin ardından oyuncular ve teknik heyette yüzlerin güldüğünü belirtti. Galip gelmenin çok güzel bir duygu olduğunu aktaran Mandıralı, hep kazanıp gülmek istediklerini kaydetti. Boluspor karşısında zor bir deplasmanda galip geldiklerini vurgulayan Mandıralı, şöyle devam etti:"Mücadele etmeden, sahada savaşmadan, takımdaşlık ruhunu yansıtmadan olmuyor. Daha iyi olmak zorundayız. Çalışmalıyız. Oyuncu arkadaşlarım idmana sahada çok iyi cevap veriyor. İyi savunma yapmaya başladık, Boluspor maçında da bunu gördük. İyi savunma yapmayanların kazanma şansı yok futbol dünyasında. Hem savunma hem de hücumda üretkenlik ve pozisyonları değerlendirmek bizim artılarımız. Bunun üzerinde daha fazla çalışacağız, girdiğimiz pozisyonları gole çevirip kazanacağız. Çünkü hedefimiz belli."

 

GENÇ OYUNCULARA ÇAĞRI

Boluspor ile Albimo Alanyaspor maçlarını değerlendiren Mandıralı, Antalyaspor'un iki takımdan da daha iyi bir takım olduğunu belirtti. Boluspor maçında Berk İsmail, Oğuz ve Osman'ın da sahada yer aldığını hatırlatan Mandıralı, "Geldiğimizden beri genç arkadaşlarımızı oyuna sokmaya, kazanmaya çalışıyoruz. Herkese bu forma hazır mesajı verdik. Oyuncular da çalışıyor. Osman ilk defa oynadı. Enerjisi bize orta sahada çok şey kattı. Biz ne istediysek onu yaptı ve katkı sağladı. Diğer gençler de Osman gibi çalışmalı. Hiçbir oyuncuya takıntılı ve önyargılı değiliz. Çalışsın da forma verelimö dedi.

 

"KAZANIRSAK AYNI PUANA GELİYORUZ

Mandıralı, Kayserispor'un güçlü bir takım olduğunu ve Süper Lig oyuncularından kurulu kadro yapısını bozmadığına dikkati çekti. Antalyaspor'un sahada kendi futbolunu oynamasının önemli olduğunu belirten Mandıralı, "Biz kendi futbolumuzu, takımdaşlık ruhu, arkadaşı için sahada mücadele etme duygularını yükselterek yansıttığımız zaman, sahamızda avantajımız var. Taraftarımız bizi yalnız bırakmayacak, onların itici gücüyle takımımız daha güzel futbol ortaya koyacak. Çok önemli bir maç. Kazandığımız zaman aynı puana geliyoruz. Sonra yine içerde oynayacağız. Bu avantajı lehimize çevirmek için oyuncu arkadaşların maçta çok daha fazla fedakarlık yapması lazımö dedi.

 

Editör: Haber Merkezi