Orhangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Şahin, kültürel ve sportif faaliyetlerdeki katılım ve başarılarıyla 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında göz kamaştırdıklarını belirtti.

Orhangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Şahin okulun 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında katıldığı kültürel ve sportif faaliyetlerde başarılı olduğunu belirterek şu açıklamaları yaptı; ''Serik Orhangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kültürel ve sportif faaliyetlerdeki katılım ve başarılarıyla 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında göz kamaştırdığını belirterek bunlara örnekler vermiştir. İlçemiz Ortaöğretim okulları arasında 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili düzenlenen kompozisyon yarışmasında TL 11/B sınıf öğrencisi Hasan Gültekin 1. olmuş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramıyla ilgili yarışmada ise TL 12/ B sınıf öğrencisi Veli Sülek ilçemiz 3. sü olmuştur.

Sportif Alanlarda ise Antalya Döşemealtı Kapalı Spor Salonunda 17-18 Yaş Gençler Serbest Güreş Müsabakalarına 9 öğrenci ile katılarak kilolarında 5 öğrencimiz il 5.si,  Osman Arat ve Haşim Acar ise kilolarında Antalya 3.'sü, olarak okulumuzu, ilçemizi ve ilimizi bölge turnuvalarında temsil etmeye hak kazanmışlardır. Okulumuz Basketbol Takımı ise Antalya Kapalı Spor Salonunda düzenlenen maçlarda İlçemizi Antalya'da tek takım olarak temsil ederek başarı göstermiştir.

Öğretmenler arasında düzenlenen kültürel etkinliklerde ise Aşure Gününde program düzenlenmiştir. Öğretmenler Günüyle ilgili hafta sonu etkinliğine ailelerinde katılımıyla güzel bir birliktelik sağlanmıştır. Ayrıca yine Öğretmenler Günü dolayısıyla Kaymakamlık Makamı tarafından düzenlenen voleybol turnuvasında okulumuz çeyrek finale yükselmiştir.''

Okul Müdürü Mehmet Aktaş ise ''Tüm bu organizasyonlarda emeği geçen yönetim ekibine ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Okulumuzu ve ilçemizi en iyi şekilde her alanda başarıyla temsil etmeye devam edeceğiz. Ayrıca okulumuzun Antalya'daki maçlarına ulaşımını karşılayan ve her türlü katkıyı sağlayan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ramazan Çalık Bey'e de teşekkür ediyoruz''


Editör: Haber Merkezi