Serik Oto Galericileri Yardımlaşma Derneği yönetimi Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Dernek Başkanı Hamza Taş, Serikli galericileri aynı çatı altında toplayacak büyüklükte bir galericiler Sitesi için talepte bulundu. Ziyarette Serikli oto galericilerinin bir arada olacağı Galericiler sitesi için görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Çalık, ''Geleceğe dönük önemli çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalar içerisinde İlçemizin Galerici esnaflarımızın bir arada olacağı bir site için planlama yapmaktayız. Tam yeri noktasında şimdilik bir açıklama yapmak istemiyorum, ancak kesinleştiği zaman sizlerin de görüşlerini alacağız'' dedi.

Önümüzdeki birkaç ay içerisinde D-400 karayolu üzerinde kavşak inşaatlarının başlayacağını söyleyen Başkan Çalık, ''Yeni düzenleme sonrasında D-400 kenarı galericilerimiz içinde çok cazip bir konum olmayacak.  Bazı kesimlerinde görüntü kirliliği olarak yorumladığı bu durum Oto Galericilerimizin bir araya toplanmasıyla ortadan kalkmış olacak.  Galericiler sitesinin hayata geçmesi sonrasında D-400 karayolunda galerici esnafı kalmamalı'' şeklinde konuştu.

Oto Galericileri Derneği Hamza Taş oto galeri esnafının Serik'e marka değeri yanında ilçe ekonomisine önemli katkı sağladığını ifade ederek; ''Bu potansiyeli Serik adına daha verimli hale getirmek için Serik Belediyesinden beklentimiz ortada. Anayola yakın bir konumda Serik Galericiler Sitesinin hayata geçirilmesi en büyük beklentimiz'' şeklinde konuştu.  Başkan Taş ayrıca Araç Muayene İstasyonunun hizmete açılmasının da Serik adına büyük bir kazanç olduğunu ifade ederken, Başkan Ramazan Çalık'a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Ziyarete Dernek Başkanı Hamza Taş'ın yanı sıra dernek üyeleri Bilal Karyağdı, Sezai Kök, Volkan Ciğer, Mehmet Yanık, Ramazan Çırak Ragıp Utan, Turgut Kozan,  Kasım Kafa katıldı.

Editör: Haber Merkezi