SERMOK Motosiklet Kulübü'nün düzenlediği etkinlikle 50 motosiklet tutkununa ilk yardım eğitimi verildi.

Motosiklet tutkunları Serik Devlet Hastanesi Baş Hekimi Yusuf Kara'nın sinevizyon eşliğinde verdiği ilk yardım eğitimine, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, Serik İlçe Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, Serik Esnaf Odası Başkanı Mehmet Cesur ve Serik Trafik Komiseri İsmet Karaağaç da katıldı.

SERMOK Motosiklet Kulübü adına bir konuşma yapan Başkan İbrahim Biçer şunları söyledi; ''Biz SERMOK Motosiklet Kulübü olarak, bize verilen bu destekten dolayı çok mutlu oluyoruz. Farklı meslek gruplarına ait farklı yaşlardan birçok motor tutkununun bir araya geldiği kulübümüz, bir hobi kulübüdür. Hepimizin ortak paydası motosiklet, motor sürmenin ötesinde yeni farkındalıklar ortaya koymak istiyoruz. Bu nedenle de toplumun her alanındaki doğru bulduğumuz tüm girişim, proje ve hareketleri destekliyoruz.'' Biçer, en önemli isteklerinin, trafik içinde araç sürücülerinin motor kullananları fark etmesi olduğunu dile getirdi.

Motor kullanırken riskleri en aza indirmeye yönelik eğitimler almak istediklerini sık sık yineleyen kulüp üyeleri ise, "Bugüne kadar hiçbir motor kendi kendine kaza yapmadı. Riski yaratan biz sürücüleriz, doğru yapıldığında motor kullanmak, herhangi bir motorlu araç kullanmaktan daha tehlikeli değil'' diye konuştular. Kulüp üyeleri  Emniyet Müdürlüğünden bu konuda yardım talep ettiler.


Editör: Haber Merkezi