Serik Ülkü Ocakları Başkanı Mete Erdem, ''Serikli Genç Yetenekleri Keşfedelim'' düşüncesiyle harekete geçtiklerini belirterek düzenlediği Türk Gecesi Programında amatör THM sanatçısı Zekeriya Durmaz'ı ilk kez sahne almasını sağladı. Erdem, ''Yereldeki gizli kalmış gençlerimizi keşfedip onlara yol açmalıyız'' dedi.

 

Serik Ülkü Ocakları yetenekleri olan gençleri keşfederek yol açıyor. ''Serikli Genç Yetenekleri Keşfedelim'' düşüncesiyle harekete geçtiklerini belirten Serik Ülkü Ocakları Başkanı Mete Erdem, düzenlediği Türk Gecesi Programında amatör THM sanatçısı Zekeriya Durmaz'ı ilk kez sahne almasını sağladı. Murat Bozyiğit'in kemanıyla ve Esat Durmaz'ın vurmalı saz darbukasıyla eşlik ettiği Zekeriya Durmaz, bağlamasıyla ircaa ettiği Türküleri seslendirerek, Ülkü Ocaklı gençlerin ve davetlilerin gönlünü fethetti.

 

Türk Gecesi'inde, farklı düşünce ve görüş demeksizin Anadolu ezgilerinin seslendirildiği programda konuşan Serik Ülkü Ocakları Başkanı Mete Erdem, ''Serikli Genç Yetenekleri Keşfedelim diyoruz. Zekeriya kardeşimiz gibi bu tür her sanat dalında kişisel yetenekleri olan genç arkadaşlarımız bize ulaşsın ya da bilenler ulaştırsın. Kıyıda köşede kalmış yeteneklerimizi Ülkü Ocakları şenliklerinde değerlendirerek yollarını açmaya çalışacağız ve topluma kazandırmalıyız'' dedi.

 

Türkü sever olarak Ülkü Ocakları'nın Türk Gecesi'ne davetli olarak katılan Serik Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi Abdullah Akbaba, Serik Ülkü Ocakları Başkanı Mete Erdem'in, ''Serikli Genç Yetenekleri Keşfedelim'' projesini takdir ettiğini belirterek, ''Farklı görüşlere sahip olabiliriz. Sağ, sol değil Türküler hepimizin Türküsüdür. Genç arkadaşlarımızı kutluyorum'' dedi. CHP'li konuk Akbaba için ''Gesi Bağları'' Türküsü de seslendirilirken, MHP Serik İlçe Kongresi başkanlık adaylarından  Salih Tunç ve Ahmet Can'da gençleri yalnız bırakmadı.


Editör: Haber Merkezi