Kansu Kitapevinin düzenlediği Bilfen Türkiye Geneli Sınavında  4.sınıf Başarı Etüt Merkezi öğrencisi Zeynep Kansu Türkiye Birincisi ve 5.sınıf başarı dershanesi öğrencisi  Nazım Baran Arısoy Türkiye İkincisi oldu.

Kansu Kitabevinin düzenlemiş olduğu 19 0cak Pazar günü Yapılan Bilfen Türkiye Geneli Sınavında  4.sınıf Başarı Etüt Merkezi öğrencisi Zeynep Kansu Türkiye Birincisi ve 5.sınıf başarı dershanesi öğrencisi  Nazım Baran Arısoy Türkiye İkincisi   olarak kurumlarımızı gururlandırmışlardır.

Başarı Etüt Merkezi Müdürü Bünyamin Yaşar, yaptığı açıklamada şunları söyledi; ''Etüt merkezimizin ve Dershanemizin Serikte ortaya koyduğu bu başarı bizleri ayrıca onurlandırmıştır. Bu geleneksel başarının arkasında çok ciddi tecrübe ve sistem var. Değişik deneme sınavları ile ufuklarını genişletiyoruz ve olmazsa olmaz rehberlik etüt çalışmalarımızla öğrenmeyi zevkli hale getiriyoruz. Basarı Eğitim kurumları, Fen Liseleri, Anadolu Liseleri ve özel okullara hazırlıkta sürekli özgün uygulamaların, yeni ve farklı anlayışların öncüsüdür. Sevgiyle öğretilenlerin kalıcı olduğu anlayışıyla hareket eden genç ve dinamik öğretmen kadrosuna sahip Etüt merkezimiz ve Dershanemiz, eğitimi her türlü ticari kaygıdan uzak tutarak Serike renk katmakta ve yön vermektedir. Bu özveri ile uygulanan programların doğal neticesi olarak da öğrencilerimiz, gerek bireysel başarıda gerekse genel kazandırma oranlarında her zaman zirvede olmuştur.".

Türkiye birincisi ve ikincisi olan öğrencilerin başarısından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Bünyamin Yaşar başarılarının sürpriz olmadığını söyleyerek, "Geçen yılda kurumlarımız bu tarz  Başarılara imza atmıştır,Etüt merkezimizin  Dershanemizin, öğretmen arkadaşlarımızın, öğrencilerin kıymetli velilerimizin, okullarımızın ve serikin ortak ürünüdür. Bu başarıyı elde eden etüt ve dershane öğrencilerimizi, anne ve babalarını, okul ve dershane öğretmenlerini tebrik ediyorum. Başarımızı öğretmen arkadaşlarımızın fedakârlık duygu ve düşüncesi ile çalışmasının yanında, planlı, programlı, özverili ve sistemli çalışmamıza bağlıyorum." ifadelerini kullandı.

Yaşar sözlerini şöyle tamamladı; ''Etüt merkezimizde genel başarı oranında 1.olan Cansu Esgici yede onur belgesi verilmiştir öğrencimize başarılarına başarı katmasını diliyoruz. başarıda başarı bir gelenektir, tebrikler Zeynep tebrikler Nazım Baran tebrikler Cansu''



Editör: Haber Merkezi