Serik Yörük Türkmen Derneği Başkanı Mustafa Kuş, Serik Yörük Türkmen Kültür Merkezi içinde bulunan büyük Çadır Otağ salonu tamamlanınca yapılacak ilk düğünü ücretsiz vereceği sözünü tuttu. İlk düğün hediyesi Ali Kemal Yılmaz'ın sünnet düğünü oldu.

Serik Yörük Türkmen Derneği'nin topluma kazandırdığı Serik Yörük Türkmen Kültür Merkezi içinde bulunan çok amaçlı büyük Çadır Otağ salonu ilk düğüne ev sahipliği yaptı. Serik Yörük Türkmen Derneği Başkanı Mustafa Kuş, Çadır Otağ salonu tamamlanınca yapılacak ilk düğünü ücretsiz vereceği sözünü tuttu. İlk düğün hediyesi Ali Kemal Yılmaz'ın sünnet düğünü oldu. Serik Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Yılmaz ile eşi Nazife Yılmaz, oğulları Ali Kemal'in sünnet düğününü Yörük Otağı'nda yapmanın güzel duygularını akraba ve dostlarıyla paylaştı. Düğüne katılan konuklar ise Yörük Türkmen Kültür Merkezi'ne hayran kaldıklarını ifade etti.

Serik Yörük Türkmen Derneği, Karakoyunlu Yörükleri Derneği ve aynı zamanda Dünya Yörük Türkmen Birliği Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Kuş, ''Ekibimizle birlikte Serik Yörük Türkmen Kültür Merkezi projesini halkımıza kazandırmanın gururunu bir kez daha yaşıyoruz.  Bazı şahıslar ve kurumların engellemelerine rağmen, destek beklediğimiz bazı kurumlardan yeterli desteği alamamamıza rağmen Kültür Merkezimizin bazı bölümlerini tamamladık. Büyük Çadır Otağ salonunun da büyük bir kısmı tamamlandı. İlk düğünü hediye edeceğiz dedik ve sözümüzü tuttuk'' şeklinde konuştu.

İlk düğün hediyesinin Yılmaz ailesine kısmet olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Kuş, ''Yılmaz ailesinin küçük ferdi Ali Kemal oğlumuzun sünnet düğünü hayırlı olsun. İnşallah dünya evine gireceği nişanı ve düğünü de burada olur. Daha birçok mutluluklara ev sahipliği yapmaya da devam edeceğiz. Bizi engelleyenlere, kültür merkezine ve kültürümüze duyarlı olmayanlara karşı dik durduk. Seven dostlarımızın destekleri de bize yetiyor. Günü ve yeri geldiğinde dostlarımızı kucakladığımız gibi,  bizi engellemeye çalışanlara da açıklarız, gerekli dersi cevabı veririz. Kültür Merkezini gören halkımız ve dostlarımız, kime hangi kuruma ne diyeceğini iyi bilir'' diye gönderme yaptı.

Serik Yörük Türkmen Kültür Merkezi'nde sadece düğün hizmeti ile kalmayacaklarını belirten Başkan Mustafa Kuş, ''Çok amaçlı 2 bin kişilik Çadır Otağı sadece düğün değil, eğitim ile kültürel amaçlı, çocuklarımızın, gençlerimizin bütün halkımızın içinde yer alacağı birçok organizasyonlara da ev sahipliği yapacak. Lokantamız kısmet hizmete açıldı ve önümüzdeki günlerde daha faal olacak. Yörük Türkmen Kültür Müzesi ve diğer çadırlardaki kültürel bölümlerimiz de, Serik ve Antalya Turizmi başta olduğu gibi, ülke turizmine de açık olacak ve ülke turizmine katkı koyarak büyük hizmet verecek. Birileri duyarsız davransa da biz yolumuza devam ediyoruz'' diye konuştu.


Editör: Haber Merkezi