Serik Belediye Başkanı ve aynı zamanda Serik Belediyespor Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Belediyespor Futbol ve Voleybol Takımları oyuncaları ile buluştu.

Serik Belediyespor Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Sirene Otel'de BAL'da Play-Off oynayacak olan futbol takımı ile 3. Lig'e terfi maçları oynayacak olan bayan ve erkek voleybol takımlarının oyuncuları, antrenörleri ve yöneticilerle kahvaltıda buluştu. Toplantı sonrası gazetecilere açıklama yapan Başkan Çalık şunları söyledi; ''Futbol takımımız grubunda şampiyon olarak, play-of maçlarında oynamaya hak kazandı. Her işimizi düzgün yapmak istiyoruz. Spor; insanların kaynaşması için, gençlerimize sahip çıkmak için bir araçtır. Sporu; toplumumuz kalitesini yükseltmek için kullanmaya çalışıyoruz. Oynanan maçlarımıza 1500 taraftarımız geliyor. Ama birtek küfür işitemiyorsunuz. Maçlar başlamadan önce taraftarımızdan küfürsüz, seviyeli bir Serik dedik. Buna da taraftarımız da sporcularımızda buna uydu. Güzel bir aile ortamımız var. Amatörüz ama, profesyonelce düşünüyoruz. Amacımız; bütün dallarda şampiyon olmaktır. Herkes Serik Belediyespor'a destek veriyor. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece Serik'te başaramayacağımız hiç bir şey yoktur.''

Kampı Siren Otelleri sahibi Ali Akkanat'ın üstlendiğini de belirten Başkan Çalık, Akkanat'ın 3 bin adet forma yaptıracak. Bu formaları da Play Off maçlarında taraftarlarımıza dağıtacağız. Bize vermiş olduğu bu destekten dolayı  Ali Akkanat'a da teşekkür ediyorum.''dedi.


Editör: Haber Merkezi