Serik Gazi İlk-Ortaokulu öğrencileri, Sosyal Etkinlikler ve Değerler Eğitimi kapsamında yapılan çalışmaların sadece sözde kalmadığını gösterdi.

Serik Gazi İlk-Ortaokuluna ziyaret için gelen yaşlı teyzemizin okul bahçesinde kaybettiği 1500 TL'yi bulan Rabia Arslan, Öykü Kaya, Yağmur İrem Yılmaz ve Melike Etli adlı öğrenciler buldukları bu paranın bir kuruşuna bile dokunmadan okul müdürü Ali Keser'e teslim ettiler. Bu örnek olay karşısında okul yönetimi ve değerler eğitimi komisyonu, öğrencileri ''İftihar Belgesi'' ile velilerini ise ''Veli Gurur Mektubu'' ile ödüllendirdi.

Serik Gazi İlk/Ortaokulunda çocukların sosyal gelişimini destekleyen, onları hayatın bir parçası haline getiren bu etkinlikler devam etmekte olduğu bildirildi. Okul yönetimi, Değerler Eğitimi Komisyonu, Okul Aile Birliği temsilcileri ve öğretmenler derslerinde başarılı olan öğrencileri ev ortamında ziyaret ettiler. Bu ziyaretler öğrencilerin motivasyonunu arttırdığı gibi aileleri de mutlu etti. Serik Gazi İlk/Ortaokulu 1.Dönemin son günü Serik Belediyesi ile iş birliği içinde Belediye Düğün Salonunda sinema gösterisi düzenleyerek öğretmen ve öğrencilerin bir dönemlik yorgunluğunu atmasını sağladı. Sinema izlemenin tadını çıkaran çocuklar keyiflerince bir gün geçirdiler.  İlginin hayli yoğun olduğu sinema gösterisinde, çocuklar Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık'a büyük sevgi gösterisinde bulundular. Başkan Çalık'ta bu sevgi gösterisine kayıtsız kalmayıp sınıf birincilerine kitap hediye etti.


Editör: Haber Merkezi