Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, öğrencilere karne hediyesi dağıttı.

İlçemizde bulunan tüm İlkokul, Ortaokul ve Liselerdeki dereceye girmiş öğrencilere Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık tarafından M.E.B tarafından tavsiye edilen 100 temel eser arasından seçilen kitaplar hediye edildi. Gedik Atatürk Parkında kurulmuş olan Lunaparkta öğrencilerin ücretsiz olarak eğlenmelerini sağlamak için Serik Belediyesi tarafından 9000 adet Lunapark bileti dağıtıldı.

Aynı zamanda Çandır İlkokulu, Yukarıkocayatak İlkokulu-Ortaokulu ve Gazi İlkokulu öğrencilerine yönelik Antalya Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Serik Belediyesi Çocuk Sineması günleri kapsamında çocuklara ' Winx Club' ve  'Okyanusun Gizemi' adlı sinema filmi izletildi. Bu etkinlik ilerleyen tarihlerde İlçemizin diğer okullarında da tekrarlanacağı belirtildi.

Tekeli İlkokulundaki karne etkinliğine katılan Başkan Çalık; ''Hepinizi tebrik ederim. Okumak sevgili öğrenciler sayın veliler. Daha çok okumak ve araştırmak. Tatilde en çok kitap okuyana da ödüllerimiz olacak. Belediye binamıza gelip hediyelerini alabilirler. Öğretmenlerimiz bizlere de bildirebilir. Tabi ki eğitim de oyun da şarttır, eğlence de şarttır, etkinlikler de şarttır. Sinema günlerimiz devam edecek. Merkezden uzakta yaşayan kırsal bölgede yaşayan çocuklarımızı, sinema ile buluşturmak ve onların kültürel ve sosyal yönden gelişimlerine katkıda bulunacaktır. Hepinizi tekrardan kutlarım. İyi tatiller dilerim'' dedi.



Editör: Haber Merkezi