BBP Serik İlçe Teşkilatı ve Serik Alperen Ocakları'nın 2014 yılı Muhsin Yazıcıoğlu  Hizmet Ödülü Büyükşehir Belediyesi Serik Koordinatörü Ramazan Etli'ye verildi. BBP İlçe Başkanı Güzel, ''Ramazan Etli Bey'in hizmetlerinin devamını getireceğinden şüphemiz yoktur'' dedi. Etli ise ''Muhsin Yazıcıoğlu Hizmet Onur Ödülü'ne layık görülmek beni memnun etti.

Büyük Birlik Partisi Serik İlçe Teşkilatı ve Serik Alperen Ocakları'nın 2014 yılı Muhsin Yazıcıoğlu Hizmet Ödülü. Serik Alperen Ocakları Başkanı Mehmet Karakoç'un da bulunduğu Şükr-Et Restoran'da düzenlenen törende konuşan Büyük Birlik Partisi Serik İlçe Başkanı Halil Güzel, ''Plaket Rahmeti Muhsin Yazıcıoğlu'nun ismiyle takdim ettiğimiz bir plaket. Her dönem her yıl Serik'te kamu için milletimiz vatanımız için hizmet etmiş önemli kişileri teşkilat bünyesinde tespit ediyoruz. Uygun gördüğümüz kişileri hiçbir siyasi gözetim gerek duymadan takdim ettiğimiz bir ödül. Teşkilatımız Ramazan Etli Beyi'nde olduğu isimler içinde kendisini uygun gördü'' dedi

Güzel şöyle devam etti: ''Bu ödüllün kesinlikle siyasi bir düşünce ya da tarafı olmadığını belirtmek isterim. Ödülün takdiminden önce teşkilat bünyesinde ciddi çalışmalar ve toplantılar yapılarak isimler belirlenmektedir. Serik'in merkezi dahil en ücra yerinin düşünce ve görüşleri değerlendirilerek kişiyi tespit ediyoruz. 2013 yılı için Başhekim Yusuf Kara Bey'i uygun gören teşkilatımız ne kadar doğru bir karar vermiş olduğunu ispatladı. İnanıyoruz ki Ramazan Etli Bey de bu ödüle laik birisi olarak hizmetlerinin devamını getireceğinden şüphemiz yoktur.''

Örnek bir adım attıklarını, bu ödülün diğer daire, kurum birimlerine örnek ve yol gösterici olmasını dilediklerini ifade eden Güzel, ''Kamu için hizmet etmekte olan bütün birimleri teşvik etme amacıyla takip etmekteyiz. Ramazan Bey'i çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Aynı zamana 2014 yılında diğer önemli hizmetler verenlere de dikkat çekmek istiyorum. Sayın Kaymakam Bey'in eşi Esra Rüstemoğlu'na, aynı zamanda araç muayene istasyonu için emeği geçen Şoförler Odası Başkanı Sedat Karagöz, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Cesur ve emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyoruz'' dedi.

AK Parti Serik ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi Serik Koordinatörü olan Ramazan Etli, Serik Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları'nın düzenlediği Muhsin Yazıcıoğlu Hizmet Onur Ödülü'ne layık görülmekten memnun kaldığını söyledi. Etli, ''Muhsin Yazıcıoğlu Hizmet Onur Ödülü'ne layık görülmekten mutlu oldum. Ancak çok büyük sorumluluk yükledi. Çünkü Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ile aynı yemek masasında oturmayı, çay içmeyi Allah nasip etti. Rahmetliyle böyle bir anımızın olmadı da buna anlam kattı'' dedi.

Merhum Yazıcıoğlu'nun ülküleri ve idealleri doğrultusunda hizmet ettiğini belirten Etli, ''Türk Dünyası'nın lideri Türk İslam Ülküsü'nün savunucusu, vatan millet bayrak Kur'an Allah diyen bir liderimizdi. Ömrü bu kadarmış. Cenab-ı Allah onu genç yaşta rahmete kavuşturdu. İnşallah onun ülküleri, onun idealleri doğrulusunda Serik'e hizmet etmek bize nasip oldu. Ben memuriyet hayatım botunca da hep rahmetli Yazıcıoplu'nun idealleri doğrultusunda bu ülkeye hizmet ettim. Vatan millet bayrak Kur'an Allah hak hukuk diyerek siyaset arenasında ve siyasetin yansıra bana verilen bu idari görevde de devam edeceğiz. Hizmetlerimizi sürdüreceğiz'' diye konuştu. 

 

Editör: Haber Merkezi