GENÇLİK Spor Bakanlığı ve Yeşilay tarafından bağımlılıklara karşı alternatif bir yaşam tarzı oluşturup çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle topluma kazandırılmak amacıyla düzenlenen 'Kötü alışkanlıklara dur diyelim kış kampı yarın başlıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yeşilay tarafından gerçekleştilen 'Kötü alışkanlıklara dur diyelim' adlı etkinlik yarın Duacı'daki Gençlik Kampı'nda başlayacak. Madde bağımlılığı ile mücadele konusunda, önleyici tedbirler almak amacıyla düzenlenen kampta gönüllü gençleri kötü alışkanlıklardan uzak durulması yönünde bilgiler anlatılacak. Kampta kültür ve sanatsal etkinlikler, resim, drama, sabah sporu, müzik faaliyetleri de gerçekleştirilecek. 5 Şubat'ta sona erecek kampa 200 genç katılacak.

Gençlik Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, "Türkiye'nin dört bir yanından ilimizde ağırlayacağımız gençlerimiz sevgi, saygı ve hoşgörü denkleminin kurulmasında en güzel örnekleri sunacaklar. Kaynaşan ve birbirleriyle tanışacak gençlerimiz kendi bölgeleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerini aktaracak. 200 öğrencimizi ağırlayacağımız tesislerimiz bu organizasyon için hazır hale getirdik" dedi.

 

 

Editör: Haber Merkezi