Milliyetçi Hareket Partisi Serik eski ilçe başkanı ve bir dönem il genel meclis üyeliği yapan Kefaattin Duman milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Kadriye Mahallesi'nde bulunan Şefin Yeri Restoran'da verdiği yemekte aday adayı olduğunu açıklayan Makine Mühendisi MHP eski ilçe başkanı Kefaattin Duman yemekte yaptığı konuşmada şunları söyledi; ''7 Haziran 2015 Pazar günü ülkemizde çok önemli bir seçim yapılacak bizim Milliyetçi Hareket Partisi'nin bünyesinde bulunan ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin kolu olan Ülkü Ocaklarında yetişmiş gönüldaşlarımızın elimizin altına taşı koyma zamanımız geldi. Siz değerli dostlarım aile olarak gördüğüm büyüklerimin desteği ile yapılacak seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Milletvekili aday adayı oldum. İlçe başkanlığı ve il genel meclis üyesi yaptığım dönemlerde en iyi şekilde Serik halkına hizmet ettim.'' dedi.

Kefaattin Duman'ın aday açıklamasını yaptığı yemeğe MHP Serik Belediye Meclis Üyeleri Ergüven Yılmaz, Cengiz Büyükgebiz, Mustafa Alkan, Ayşegül Serdar, Hüseyin Barış Ünsal, Mahmut Erdem, Ülkü Ocakları Başkanı Mete Erdem, MHP Serik İlçe Başkan Adayı Salih Tunç, sivl toplum kuruluşu temsilcileri ve partililer katıldılar.

Editör: Haber Merkezi