ANTALYASPOR'un deplasmanda kazandığı üç puanın ardından büyük sevinci yaşayan futbolcular, soyunma odasında selfie yaparak galibiyeti kutladı.

 PTT 1. Lig'de şampiyonluk hedefiyle mücadele eden kırmızı beyazlı takım, Şanlıurfaspor maçında kazandığı galibiyetle puanını 36'ya çıkardı. Maçın son saniyelerinde attığı golle Urfa deplasmanından üç puanla dönen Antalyaspor galibiyet sevincini yaşıyor. Maç sonunda büyük sevinç yaşayan futbolcular, soyunma odasında da galibiyeti kutladı. Ahmet Aras ve diğer futbolcular soyunma odasında selfie yaparak, sevincin fotoğrafını sosyal paylaşım sitesindeki hesaplarında paylaştı. Maçın ardından kente dönen kırmızı beyazlı takım, Orduspor karşılaşmlası öncesi iki gün izin yapacak. Antalyaspor yönetimi tarafından Şanlıurfaspor deplasmanında kazanılan üç puan sonrası futbolculara 10 bin TL galibiyet primi ödeneceği açıklandı.

 Antalyaspor Asbaşkanı Mehmet Aygün, Şanlıurfaspor deplasmanında kazanılan üç puanın çok önemli olduğunu vurguladı. Kırmızı beyazlı takımın elde ettiği galibiyetle zirve yarışından kopmadığını aktaran Aygün, "Şanlıurfaspor puan cetvelinde ilk 6 takımı zorlayan bir ekip. Bizim için çok önemli üç puan kazanarak zirve yarışından kopmadık. Şampiyonluk hedefiyle mücadele ettiğimiz ligde bir haftayı da geride bıraktık. Bizim için 6 puanlık maç oldu" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi