SAADET Partisi (SP) Antalya İl Gençlik Kolları, Kışlahan Meydanı havuz başında duvar yazısı kampanyası başlattı. SP'lilerin duvarına vatandaşlar içlerinden geçeni özgürce yazabiliyor.

SP İl Gençlik Kolları Planlama Koordinasyon Başkanı Mustafa Tunç, duvar yazılarının insanların iç dünyasına pencere tuttuğunu söyledi. Tunç, "Bu çalışmayla özellikle gençlerin taleplerini anlayabiliyoruz. Gençlerin çok zor yaşam sürdürdüklerini yazdıklarından görebiliyoruz. Mesela öğrencinin birisi 'Sevim hoca yaptığım hiçbirşeyi beğenmiyor' diye yazmış. Demek ki bu gencimiz değer verilmediğini düşünüyor" dedi. Duvar yazılarının genel merkeze gönderileceğini, genel merkezin de bunları değerlendireceğini anlatan Tunç, "Milletin ne istediği, gençlerin ne istediği bunlardan çıkan sonuçlara göre tespit ediliyor" dedi. Antalya Özgürlükler Derneği Başkanı Mehmet Ali Uğurlu da SP'nin projesini çok beğendiğini söyledi.

Yazılanlara bakılınca ise kimisi melek olup uçmak istiyor, kimisi para talep ediyor. Kimi de kadın cinayetlerinin son bulmasını istiyor. Kimi özgürlüklerin daraltılmasından, kimisi de okulundaki hocalara yaptığı ev ödevlerini beğendirememekten yakınıyor.

 

Editör: Haber Merkezi