Serik'in Milletvekili aday adaylarının Antalya'nın diğer bölgelerindeki aday adaylarına nazaran çaba ve çalışmalarını daha da artırmaları gerektiği belirtiliyor.

7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri'nde aday olarak listelerde yer alabilmek için yaklaşık 2 hafta kaldı. Milletvekili aday adaylarının bu 2 haftalık süreçte gösterecekleri her türlü performansın sonucunda listelerde yer alıp alamayacakları; listelerde yer alırlarsa hangi sıralarda yer bulabilecekler belli olacak.

Özellikle Serik'in aday adaylarının Antalya'nın diğer bölgelerindeki aday adaylarına nazaran çaba ve çalışmalarını daha da artırmaları gerektiği siyasi kulislerde konuşulan konular arasında üst sıralarda yer alıyor. Bu durum partilerin aday adaylarının genelini kapsasa da CHP'li aday adaylarının durumu biraz farklılık arz ediyor. Çünkü CHP'de 29 Mart'ta yapılacak olan ön seçim ile Antalya'da 3. sıra hariç 13 kişinin CHP Antalya Milletvekili aday listesine hangi sıralama ile gireceği belli olacak.

Kamuoyunda CHP dışında Ak Partili, MHP'li ve diğer partilerden olan Serik aday adaylarının başka ilçelerdeki aday adayları karşısında biraz gölgede kaldıkları belirtiliyor. Serik'ten listelerde iyi bir yer elde ederek TBMM'ye gidecek olan aday adaylarının çok daha fazla çaba ve çalışmada bulunmaları gerektiği belirtiliyor.

Editör: Haber Merkezi