Serik Kaymakamı Erol Rüstemoğlu'nun Onursal Başkanlığında düzenlenen Geleneksel Serik Kaymakamlık Voleybol Turnuvası'nın 6.'sı başladı.

Serik 100. Yıl Kapalı Spor Salonu'nda başlayan 6. Geleneksel Serik Kaymakamlık Voleybol Turnuvası'nın açılış servisini Kaymakam Erol Rüstemoğlu attı. Turnuvanın açılış maçında Serik Anadolu Lisesi Belkıs-Cumhuriyet Okulları-S.Y.D.V. takımları karşı karşıya geldi. Müsabakada üstün bir oyun ortaya koyan Serik Anadolu Lisesi maçı 3-1kazandı. Günün ikinci maçında ise Kaynak Koleji, Serik Belediyesi'ni 3-1 yenerek turnuvaya galibiyetle başladı. Başvurularda 8 takım ile başlayan Serik Kaymakamlık Voleybol Turnuvası Erkekler kategorisi Kız Meslek Lisesi ve Gazi Ortaokulu'nun turnuva maçlarına çıkmama kararı ile 6 takım ile devam edecek. Kaymakamlık Voleybol Turnuvası Erkekler kategorisinde tek devreli lig usulüne göre oynanacak olan müsabakalar sonucunda ilk 4 sırayı alan takımlar yarı final yükselecek.

6. Geleneksel Serik Kaymakamlık Voleybol Turnuvasında bayanlar turnuvası ile ilgili başvuruların sürdüğü gelecek hafta da bayanlar müsabakalarının başlamasının beklendiği bildirildi.

Geleneksel Serik Kaymakamlık Spor Şöleni kapsamında ise bu yıl ilk kez düzenlenecek bireysel turnuvalar olan masa tenisi ve badminton müsabakaları ise önümüzdeki haftalarda başlayacak.



 Turnuvanın en minik seyircisi :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi