ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) 133'üncü kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Antalya konulu fotoğraf yarışması 'PhotoAntalya'ya, 17 günde 8 bin 500 fotoğraf gönderildi.

ATSO'nun Uluslararası Antalya Basın Fotoğrafı Günleri kapsamında düzenlenen PhotoAntalya konulu fotoğraf yarışmasında 10-27 Mart tarihleri arasındaki başvuru süreci tamamlandı. 17 gün boyunca 'PhotoAntalya' etiketiyle paylaşılan fotoğrafların sayısı 8 bin 500'e ulaştı. ATSO Başkanı Davut Çetin'in "Antalya'nın tanıtımı için çok önemli bir yarışma" diye nitelendirdiği etkinliğe, Antalya'nın yanı sıra, Türkiye'nin pek çok bölgesinden de katılım gerçekleşti.

 

3 NİSAN'DA AÇIKLANACAK

Jüri başkanlığını İnstagram'ın fenomen ismi Mustafa Seven'in yapacağı jüride, Seven'in yanı sıra, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Arık, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Öner Şan ve Ümit Kozan, ATSO Basın Birimi'nden Orhan Çakmur, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve ATSO Başkan Yardımcısı Mustafa İssi yer alıyor. 1 Nisan'da toplanarak fotoğrafları değerlendirecek jürinin kararı, ATSO'nun kuruluş yıldönümü olan 3 Nisan'da açıklanacak.

 

15 ESER SEÇİLECEK

Yarışma sonunda jürinin değerlendireceği fotoğraflar arasından 15'i ödül alarak sergilemeye değer seçilecek. Birinciye 3 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye 1000 lira ödül verilecek yarışmada, 12 eser de 'sergilemeye değer' olarak seçilecek.

Editör: Haber Merkezi