Yıldırım; ''Son olarak açıklanan Performans Takip Sınavı sonuçlarına göre okulumuz ulaşılması zor bir başarıya daha imza atmıştır.''

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün 8 Nisan 2015 Çarşamba günü ilimizdeki tüm ortaokullar arasında düzenlediği Performans Takip Sınavı sonuçları belli oldu. Konu ile ilgili açıklama yapan Toros Kaynak Koleji Okul Müdürü Ferhat Yıldırım şunları söyledi; ''Öğrencilerimizin başarı seviyesini arttırmak ve durumlarını görmek için İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından İLBAP projesi kapsamında yapılan Performans Takip Sınavının sonuçları 17 Nisan 2015 Cuma günü açıklandı. Performans Takip Sınavında Toros Kaynak Koleji genel ve bireysel olarak önemli başarılar elde etti. Birinci dönem yapılan TEOG sınavında 3 öğrencimiz bütün sorulara doğru cevap vererek Türkiye Birincisi olmuştu. Ayrıca okulumuz ortalama puanda geçen seneki TEOG sınavlarında olduğu gibi bu sene de Serik Birincisi olmuştu. Son olarak açıklanan Performans Takip Sınavı sonuçlarına göre okulumuz ulaşılması zor bir başarıya daha imza atmıştır. Öğrencilerimizden Sıdıka Ünal bütün sorulara doğru cevap vererek 700 tam puanla Antalya Birincisi olmuştur. Ayrıca; 2 öğrencimiz 696,111 puanla Antalya ikincisi, 3 öğrencimiz 692,222 puanla Antalya üçüncüsü, 2 öğrencimiz 688,333 puanla Antalya dördüncüsü, 2 öğrencimiz 684,444 puanla Antalya beşincisi, 3 öğrencimiz 680,556 puanla Antalya altıncısı, 1 öğrencimiz 676,667 puanla Antalya yedincisi, 1 öğrencimiz 672,778 puanla Antalya sekizincisi 4 öğrencimiz 668,889 puanla Antalya dokuzuncusu, 1 öğrencimiz 665,000 puanla Antalya onuncusu olmak üzere 20 öğrencimiz Antalya'da ilk 10 dereceye girerek ulaşılması güç bir başarıya imza atmıştır.

 

Bu bireysel başarıların yanında öğrencilerimiz 598,182 puan ortalaması elde etmiştir. Okulumuz bu puan ortalamasıyla geçen sene elde ettiği başarıyı bir adım daha ileriye götürmüş ve geçen sene olduğu gibi bu sene de "Serik'in En Başarılı Okulu" olmaya adaydır.

 

Bu sonuçlar da gösteriyor ki geçen senelerde elde ettiğimiz başarılar bir tesadüf değildir. Bundan sonraki hedefimiz bu başarı geleneğini devam ettirmek ve elde ettiğimiz bu başarı çıtasını daha da yukarıları çıkararak ilçemizin başarısına katkıda bulunmaktır.

 

Bu başarı; okul, öğrenci ve aile işbirliği ile elde edilmiştir. Bu başarının elde edilmesinde emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve her zaman yanımızda olan değerli velilerimize teşekkür eder, 29-30 Nisan 2015 tarihlerinde yapılacak olan 2. TEOG sınavlarda da bu başarının artarak devam etmesini temenni ederim.''


Editör: Haber Merkezi