Özel Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları öğrenci ve öğretmenleri 'Kutlu Doğum Haftası'nı ''Yükseliş Koleji kültür salonunda yapılan etkinliklerle kutladılar.

Yükseliş Koleji din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerinden Abdullah Güler'in öğrencileri ile hazırladığı programa katılan öğretmen, öğrenci ve veliler duygusal anlar yaşarken sahneye serpiştirilen gül yaprakları ve hoş gül kokusu ortamın maneviyatını arttırdı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Belkıs camii imam hatibi Abdullah Kanatsız'ın Kur'an Tilavet'inden  sonra Serik Müftüsü Abdulkadir Karakuş'un günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı. Daha sonra da Arif Nihat Asya'nın ''Naat'ı'' orotoryo olarak sunuldu. Program hadis, ilahi ve slayt etkinlikleri ile devam etti. Öğrencilerin okuduğu orotoryo, ilahi ve özelikle de Annem şiiri izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Peygamberimizin miladi doğumu olan 20 Nisan Kutlu Doğum Haftası kutlamak amacıyla Özel Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları öğrenci ve öğretmenlerinin birlikte hazırlayıp sunduğu program, katılımcılara barış, birliktelik ve saygı mesajları ile sonlandırıldı.


Editör: Haber Merkezi