Toros Kaynak Koleji'nde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde 19 Nisan Cuma akşamı Kutlu Doğum Programı yapıldı.

Toros Kaynak Koleji öğrencilerinin hazırladığı program saat 20.00'de Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kültür Salonunda yapılan programa katılımın çok yüksek olması sebebiyle sonradan gelen misafirleri programı ayakta izlemek durumunda kaldılar. Öğrencilerin okuduğu birbirinden güzel ve naatlar ve hadis-i şerifler salonu dolduran misafirlere duygulu anlar yaşatırken İngilizce ilahiler ve şiirler ise izleyicileri etkiledi.

Kutlu doğum haftası münasebetiyle öğrenciler arasında düzenlenen Peygamber Efendimize mektup yazma, şiir yazma, kompozisyon yarışmaları ve kitap okuma sınavlarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verildiği program, video gösterileri ve okul korosunun seslendirdiği salavat-ı şerifleri, Esma-i Hüsna ve ilahiler ile son buldu.

Programdan büyük memnunluk duyduğunu dile getiren öğrenci velileri, anlatılanlardan insanlar için örnek alınacak birçok davranışın bulunduğunu kaydettiler. Bu tür etkinliklerin devamını talep eden öğrenci velileri, etkinlik nedeniyle Toros Kaynak Koleji'ne teşekkür ettiler.

 
Editör: Haber Merkezi