Serik'te Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Titanic Deluxe Otel tarafından düzenlenen 23 Nisan Şenliği'nde öğrenciler doyasıya eğlendi.

Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Titanic Deluxe Otel'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında hem eğlenceli hem anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Serik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliğiyle gerçekleştirilen Titanic Çocuk Şenliği kapsamında, ihtiyaç sahibi çocuklar otelde eğlence dolu bir gün geçirdi.

Kaymakam Erol Rüstemoğlu ve Belediye Başkanı Ramazan Çalık'ın da katıldığı etkinliğe gelen çocuklar, Genel Müdür Levent Akkiraz ve departman müdürleri tarafından karşılandı. Otelin futbol sahasında oluşturulan festival alanında yer alan şişme oyun parkurunda eğlenen çocuklar sokak bandosu eşliğinde gökyüzüne dilek balonu gönderdi.

İnteraktif şov, olimpik oyunlar ve palyaço gösterisinin yer aldığı etkinlik çerçevesinde Dr. Rauf Mohammed şefliğindeki 15 çocuk kemancıdan oluşan Antalya Çocuk Senfoni Orkestrası da mini bir konser verdi.

 

Editör: Haber Merkezi