Serik'te Kardeş Kur'an Kurslarının Yılsonu Programı Tekke Zeybekler Kur'an Kursunun bahçesinde icra edildi. Programa İlçe Müftüsü Dr. Abdulkadir Karakuş da eşiyle birlikte katılarak bir konuşma yaptı.

Serik Tekke Zeybekler, Abdurrahmanlar, Aşağıoba, Eskiyörük ve Yukarı Çatma Kur'an Kurslarında görev yapan öğreticilerin öncülüğünde, 20 Mayıs Çarşamba günü saat 11.00 de Zeybekler Kur'an Kursunun bahçesinde ortak bir program düzenlendi. Programa, her bir Kur'an Kursumuzdan öğrenciler ve davetliler iştirak etti.

Tekke Zeybekler Kur'an Kursu Öğreticisi Belgin Sefa'nın sunumuyla başlayan programda, öğrenciler Kur'an, ilahiler ve veda hutbesinden pasajlar okudular. Minik öğrenciler okudukları ilahi ve şiirlerle programa özel bir renk kattılar. Daha sonra kürsüye gelen İlçe Müftüsü Dr. Abdulkadir Karakuş da programı düzenleyen ve emek verenlere teşekkür ederek davetlilerle hasbihal etti. Okunan hatimlerin duasını yaparak, programın hayırlara, iyilik ve güzelliklere vesile olmasını diledi.

Programın sonunda öğrencilerin Mezuniyet Belgeleri, İlçe Müftüsünün eşi Atiye Karakuş ve Kurs Öğreticilerimiz tarafından dağıtıldı ve ev sahipleri tarafından misafirlere çeşitli ikramlar yapıldı.



Editör: Haber Merkezi