Serik Tekke Kur'an Kursu bahçesi, Kur'an Kurslarımızdan mezun olan kadınları ağırladı. Programda İlçe Müftüsü Dr. Abdulkadir Karakuş da eşiyle birlikte hazır bulundu.

Tekke, Gebiz, Dorumlar ve Yanköy Kocagözler Kur'an Kurslarından mezun olan öğrenciler, öğreticilerin nezaretinde 21 Mayıs Perşembe günü saat 11.00 de Tekke Kur'an Kursunun bahçesinde toplanarak ortak bir program düzenlediler. Program yoğun bir katılımla icra edildi.

Yanköy Kocagözler Kur'an Kursu Öğreticisi Sıdıka Apaydın'ın sunuculuğunda gerçekleştirilen programda, öğrenciler Kur'an-ı Kerim'den sure ve ayetler okudular. Koro halinde ilahiler söylediler.

Programda İlçe Müftüsü Dr. Abdulkadir Karakuş bir konuşma yaparak bu tür birlikteliklerin maneviyatımızı beslediği için çok önemli olduğunu belirtti. Birlikten güç doğacağını, güzel gayeler için bir araya gelen insanların üzerine Allah'ın huzur ve bereket indireceğini ifade etti. Kur'an Kursundan mezun olduktan sonra Kur'an'dan ve ilkelerinden kopmamak gerektiğini vurguladı. Programı tertip eden, destek ve emek verenlere teşekkür ederek, daha önce okunmuş olan hatimlerin duasını yaptı.

Programın sonunda ev sahibi Kur'an Kursunun öğreticisi Fatma Ozan bir konuşma yaparak davete icabet ederek programa katılanlara ve programa destek veren Cami Görevlilerine teşekkür etti. Ev sahibi Kurs öğrencilerinin hazırladığı ikramlarla program sona erdi.


Editör: Haber Merkezi