2015 yılının dördüncü Bölgesel Gönüllü Toplantısı 16 Mayıs 2015 Cumartesi günü Uşak'ta, Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Bina Konferans Salonunda, 13 ilden 250 gönüllünün katılımıyla gerçekleştirildi. Serik'ten; Sema Adalı,  Nesrin Ersöz Ayşe Demir Çıtak ve Nihal Karakaya temsil etti.
Uşak İl Temsilciliğinin ev sahipliğinde, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç'ın katılımıyla gerçekleşen; il protokolünün de katılım gösterdiği toplantıda Antalya, Isparta, Burdur, Denizli, Muğla, Aydın, Manisa, Afyonkarahisar, Balıkesir, Uşak, Konya, Karaman ve İzmir İl Temsilcilerimiz, İlçe Gönüllü Sorumluları, Genç TEMA'lar, gönüllüler ve Genel Merkez çalışanları olmak üzere 250 kişi bir araya geldi.

Toplantı Uşak İl Temsilcisi Barış Metin'in hoşgeldiniz konuşması ile başladı. Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, gönüllülere TEMA Vakfı faaliyetleriyle ilgili sunum gerçekleştirdi. TEMA Vakfı Bilim Kurulu Üyesi Jeoloji Mühendisi Tahir Öngür tarafından ''Maden ve Taş Ocaklarının Bölgeye Etkisi'' konulu bir sunum yapıldı. Toplantı, gönüllü forumunun ardından Tarihi Kent Müzesinin gezildiği şehir gezisi ile sona erdi.


 

Editör: Haber Merkezi