ANTALYA Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı, seçim çalışmalarını kent merkezinde bazı STK'ları ziyaret ederek sürdürdü.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Antalya Şubesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Antalya Şubesi'ni ayrı ayrı ziyaret eden Subaşı, destek istedi. Subaşı'nı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte karşılayan Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Mustafa Değirmenci, Antalya'da yerleşik 9 bin emekli astsubaydan 2 bin 500'ünün üyeleri olduğunu anlattı. Değirmenci, ziyaretten duydukları memnuniyeti anlatarak, "Sizin ülke ve yerel yönetimde yaptığınız görevlerde elde ettiğiniz başarıların bilincinde kişiler olarak emekleriniz için teşekkür ediyoruz. Ülke sorunlarına çözüm bulmak için göreve talip olmanız takdire şayan. Sorumluluk almak adına cesaretiniz nedeniyle de kutluyoruz. İnşallah başarırsınız, yolunuz açık olsun" dedi.

Subaşı daha sonra Türkiye Muharip Gaziler Derneği Antalya Şubesi Başkanı Zeynel Abidin Sezer ve yönetimini ziyaret etti. Girişte tören kıtası oluşturan esas duruşta karşılayan gaziler, Subaşı'nı çok duygulandırdı. Başkan Sezer, 10 yıllık belediye başkanlığı dönemi ve sonrasında Subaşı'nı çok iyi tanıdıklarını belirterek, "Öyle bir dönem yaşıyoruz ki adam gibi adama ihtiyaç var. Siz bu tarife çok uyuyorsunuz. Desteğimiz yanınızda. Bu seçim sıradan bir genel seçim değil, Türkiye'nin bekası ile ilgili bir seçim yapacağız" dedi.

Subaşı da Türkiye'nin geçmişte yaşadıklarından koalisyonlardan korktuğunu hatırlatarak, "Türkiye'nin en büyük sıkıntısı ortak akıldan ve uzlaşmadan uzaklaşmasıdır. Koalisyonlar, uzlaşma kültürünü yeniden siyasetçilere öğretir. Birbirimize el uzatmaya ihtiyacımız var. Koalisyondan korkmamak gerek" dedi.

Editör: Haber Merkezi