Tekeli Ortaokulu Küçükler Futbol Takımı, Bartın'da yapılan Türkiye Küçükler Futbol Yarı Final maçlarında Türkiye 9.su oldu.

Tekeli Ortaokulu Küçükler Futbol Takımı ilimizi ve ilçemizi başarıyla temsil ederek Türkiye 9.su oldu. Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Sami Gedik ve Futbol Antrenörü Şevket Karasu yönetimindeki takım ile ilgili olarak; ''Türkiye'de 17.000 ortaokul olduğunu düşünürsek Türkiye 9.su olmanın büyük bir başarı olduğunu vurgulamak istiyorum. Tekeli Ortaokulunun başarısı her yıl istikrarlı bir şekilde artarak devam edecektir. İddia ediyorum 2015-2016 eğitim öğretim yılında Yıldız Futbol Takımımız Türkiye finallerine gidecektir.'' dedi.

Okul Müdürü Halil Alkan ise elde dilen başarı ile ilgili olarak şunları söyledi; ''Serik Tekeli Ortaokulu olarak bilimsel, sanatsal, sportif, sosyal ve kültürel alanlarda gerçekleştirdiğimiz  başarılara  böylesi sonuçlar eklemenin haklı gururunu yaşıyorum. Bu başarı yolunda desteklerini ve yardımlarını esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Erol Rüstemoğlu'na, Belediye Başkanımız Sayın Ramazan Çalık'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halim İzgi'ye, Belediye Başkan Yardımcımız Bünyamin  Okudan'a, Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Sami Gedik'e, Antrenör Şevki Karasu'ya, okuldaki öğretmenlerimize, Bartın'a kadar gelerek çocuklarına destek olan velilerimize ve sporcu öğrencilerimize teşekkür ediyorum.'' dedi.

Editör: Haber Merkezi