Serik Amerikan Kültür'de geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Yaz Kursları sabah ve öğlen gruplarıyla başladı. Bu yazda öğrencilere yine eğlenceli ve kaliteli eğitimin kapıları aralandı.

Haftanın 4 günü gerçekleştirilen bu program kapsamında öğrenciler haftanın üç günü Amerikan Kültürde İngilizce eğitimi alırken bir günde yüzme etkinliğinde İngilizce konuşma kulüplerine katılıp öğrendiklerini pekiştirme imkanı buluyorlar. Amerikan Kültür yetkilileri yaz programı ile ilgili olarak şunları söylediler; ''Her yaşa ve seviyeye özel oluşturulan sınıflar 12 kişiden oluşup, tatil süresince çocuklar ve gençler uzman öğreticiler tarafından günümüzün modern teknikleriyle yabancı dil eğitimi almaktadırlar. Sosyal etkinliklerle de öğrencilerin fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlayan ücretsiz aktivitelerden mental aritmetik, hızlı okuma teknikleri, satranç, masa tenisi, mini golf, boyama ve gitar yaz boyunca öğrencilerin sosyalleşmesine katkı sağlamaktadır. Öğrencilerin İngilizce seviyeleri dikkate alınarak hazırlanan bu program 5-6 yaştan itibaren gerekli olan Yabancı Dil eğitimini uzman öğreticilerle gerçekleştirmektedir.

Sabahçı gruplar 10:00 ile 13:30 arasında öğlenci gruplar ise 14:00  ile 17:30 arasında ders yapmaktadır. İngilizce dersleri Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Cumartesi ya da Salı, Perşembe, Cuma, Pazar günlerinde yapılmaktadır. Her bir ders saati 45 dakikadan oluşacak şekilde hazırlanan program öğrencilerin hem okul İngilizcesini desteklerken hem de pratik konuşma yetisi kazandırmaktadır. Amerikan Kültürün yaş ve seviyelere özel olarak hazırlanmış olan kitapları ders gereci olarak kullanılmaktadır. Kar Dünyası ve At Binme gezileri ile öğrencilerimize doğanın kucağında sosyalleşme imkanı sağlıyoruz. Yaz için en eğlenceli yatırım olarak gördüğümüz Yaz kurslarımız başlamış olup her yaştan öğrencileri beklemektedir.''

Editör: Haber Merkezi