Tekeli Ortaokulu yetkilileri; ''TEOG sınavı sonuçlarına göre Tekeli Ortaokulu öğrencisi Tuğçe Nur Akkaya Türkiye birincisi, Durkadın Küçük ise 497,545 yerleştirme puanıyla bütün okulları geride bırakarak Serik birincisi oldu.'' dediler.

Tekeli Ortaokulu yetkilileri, Pazartesi günü açıklanan  TEOG sonuçlarına göre Tekeli Ortaokulu 8/G sınıfı öğrencisi Tuğçe Nur Akkaya'nın Türkiye birincisi ve 8/D sınıf öğrencisi Durkadın Küçük'ün 497,545 yerleştirme puanıyla Serik birincisi olduğunu belirterek bu başarıların okulda büyük sevinç yarattığını ifade ettiler.

Okul Müdürü  Halil Alkan ise elde edilen başarılar ile ilgili olarak şunları söyledi; ''1.TEOG sınavında üç Türkiye birincisi çıkaran okulumuz planlı çalışmasını sürdürerek 2.TEOG sınavında da başarılı sonuçlar elde etmiştir. 2. TEOG sınavında 700 puanla Türkiye birincisi olan öğrencimiz Tuğçe Nur Akkaya'yı, Durkadın Küçük'ü ve performansını en üst seviyede ortaya koyan diğer öğrencilerimizi kutluyorum. Her öğrenciyi olabileceği en üst seviyeye çıkarmak için öğretmen, öğrenci, aile ve okul birlikte çaba sarf etmekteyiz. '' dedi. Öğrenci velisi Mümin Akkaya da yaptığı açıklamada: '' Tekeli Ortaokulu ilçemizin çok güzide bir okuludur. Başarılı ve disiplinli çalışma sistemiyle bu yıl büyük başarılara imza atmıştır. Kızımın Türkiye birincisi olmasında emeği geçen Tekeli Ortaokulu idaresine ve öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum.''

 

Editör: Haber Merkezi