Başkan Çalık, geçen yıl ilkini düzenlediği yetim ve öksüz çocuklara yönelik geleneksel iftarını bu yıl da Belek Beach Park'ta verdi.

Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Belek Beach Park'ta yetim ve öksüz çocuklar ile aileleriyle iftar yemeğinde buluştu. Serik'in farklı bölgelerinden gelen misafirler iftar öncesi Beach Park'ta büyük restoranın bahçesinde kurulan masalarda buluştular. Başkan Çalık iftardan önce bütün masaları tek tek dolaşarak yemeğe katılan ailelerle ilgilenip sohbet etti. Çalık bütün misafirlerle de her masada fotoğraf çektirdi. Daha sonra okunan ezan ile iftarlar açıldı.

Yemeğe katılan ailelerle tek tek ilgilenen Başkan Çalık yaptığı konuşmada, ''Başkan olduğum sürece hiç bir yetimimiz, hiç bir fakirimiz kendisini yalnız hissetmeyecek. Bu yola çıkarken 'Öksüze, garibana, yoksula yardım edeceğim. Hiç biriniz bizim kapımızdan geri dönmeyeceksiniz.  Bizim makam kapımız, sizin kapınızdır. Hiç bir gariban çocuğu, yetim çocuğu eğitimsiz kalmayacak. Bu çocuklarımızın hepsini okutacağız. Onlara burs vereceğiz. Hiç bir çocuk parası olmadığı için eğitimden yoksun kalmayacak'' dedi.

Yemeğe çocuklarla birlikte Serik Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan ve mahalle muhtarları katıldı.

 

Editör: Haber Merkezi