ANTALYASPOR Kulübü'nün kuruluşunun 49'uncu yılı dolayısıyla Hasan Subaşı Tesisleri'nde iftar düzenlendi.

Etkinliğe Antalyaspor Kulübü'nün altyapı takımında ve diğer branşlarındaki sporcuları, taraftarı, kulüp yöneticileri, amatör spor kulübü yöneticileri katıldı. İftar programında Vali Muammer Türker, Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır, Antalyaspor Kulübü Vakfı Başkanı Ali Yılmaz, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek de yer aldı.

Tanır etkinlikte yaptığı konuşmada, Antalyaspor'un gelecek yıl 50'nci kuruluş yılını kutlayacağını belirtti. Tanır, Antalyaspor camiasına birliktelik, takıma da gelecek sezonda başarı diledi. Vali Türker de Antalyaspor'un şehrin marka değerini artırdığını anlattı. Antalya'da yılda 2 bin takımın kamp yaptığını vurgulayan Vali Türker, "Şehre sosyal, kültürel dinamikleriyle değer katan Antalyaspor, geçen yıl yaşanan talihsizliğin ardından bu yıl yeniden Süper Lig'e yükselerek hak ettiğimiz yere geldik. Antalyaspor, hak ettiği daha yüksek yerlere gelecektir" dedi.

Yapımı tamamlanmak üzere olan statta Antalyaspor destekçilerinin daha rahat ulaşabileceği güzel ortamda başarıya imza atılacağını vurgulayan Vali Türker, "Statta eksikliklerin giderilmesi için son 10 günde mekik dokuduk. TOKİ, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ile görüştük ve mutabakata vardık. Antalyaspor'un yeni sezona yeni stadında başlamasını ümit ediyorum. Antalyaspor'a yeni sezonda başarılar diliyorum" diye konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi