Yağcılar Ekmek ve Unlu Mamullerinin geleneksel personel iftar yemeği Parlak Restoran'da yapıldı.

Son yıllarda gelenek haline gelen Yağcılar Ekmek ve Unlu Mamullerinin geleneksel personel iftar yemeği geçtiğimiz Cuma günü Parlak Restoran'da yapıldı. Yağcılar Ekmek ve Unlu Mamullerinin idari, üretim, satış ve servis bölümlerinde çalışan tüm personelleri, iş ortakları ve dostları aileleri ile birlikte iftar yemeğine katıldı. İftar yemeğine katılım oldukça yoğundu. Ev sahipleri Mehmet Yağcılar ve Mahmut Yağcılar iftar boyunca tüm konuklarıyla yakından ilgilendiler.

Yağcılar Ekmek sahiplerinden Mahmut Yağcılar iftarda yaptığı konuşmada; ''Aldırmadan derde gama, sevmekte hoş sevilmekte, Dünya fani derler ama sevmekte hoş sevilmekte. Hepinizi çok seviyorum, hepiniz hoş geldiniz. Bizim büyük bir aileyiz. 1963 yılından bu zamana, büyüyerek kalitemizi arttırarak bugünlere geldik.'' dedi.

Daha sonra uzun zamandır çalışan personellerine ve emeği geçen iş ortaklarına verilmek üzere plaket törenine geçildi. Törende Yağcılar Ekmek ve Unlu Mamulleri personelleri ve iş ortaklarından; Fikret Bekmez, İsmail Dağlaraşar, Nuri Kelek, Hüseyin Dağlaraşar, Ayşe Çelebioğlu , Gökmen Gündoğdu, Ayşe Soyuöz , Müşerref Gülecen, Ahmet Kesici, Cüneyt Güngör, Hakan Yokuş, Hidayet Akdeniz ve Sevgi Şenol'a plaketleri verildi.

Plaket alan personeller ve iş ortakları, Yağcılar Ekmek ve Unlu Mamulleri ailesinde uzun zamandır çalışmaktan mutluluk duyduklarını ve plaket ile kendilerini onore edildiklerini dile getirdiler.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi