ANTALYA Kan Bankası Gönüllüleri, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören minik hasta ve hasta yakınlarıyla bir araya gelip gıda ve giyecek yardımında bulundu.

Antalya Kan Bankası Gönüllüleri üyelerinden oluşan 30 kişi, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne gelerek, kendi imkanlarıyla aldıkları hediye paketlerini hematoloji hastası miniklere dağıttı. Hastanede tedavi gören miniklerin ihtiyaçlarını daha önceden tespit eden gönüllüler, toplanan yardım paketlerini isim isim kendilerine verdi.

Amaçlarının ihtiyacı olanlara kan ve kan ürünü bulmak olduğunu söyleyen gönüllü Emin Balin, "Bölgemizde kamu ve özel hastanelerde tedavi gören her yaş grubundan insanın ihtiyacı olan kan ve kan ürünlerini en hızlı ve çabuk şekilde ihtiyaç sahibine ulaştırmayı amaçlıyoruz. Kalbimizde ayrı bir yeri olan minik hastalarımıza hediyeler verip onları mutlu etmek istedik. Maddi durumu iyi olan arkadaşlarımızın bir araya getirdiği hediyeleri dağıttık. Onların mutluluğuna katkıda bulunduğumuz için bizler de mutlu olduk. Tüm insanları kan gönüllüsü olmaya çağırıyoruz" diye konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi