İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı'na atanan Serik Kaymakamı Erol Rüstemoğlu; ''Dertlerimizi, mutluluklarımızı paylaşabildiysek, Serik'e katkımız olduysa ne mutlu bize. Vicdanım rahat ayrılıyorum.''

İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı'na atanan Serik Kaymakamı Erol Rüstemoğlu resmi ilişiğini kesti.  Pazartesi günü Hükümet Konağı önünde yapılan törende helalleşen Rüstemoğlu, ''Serik'i ve Seriklileri çok seviyorum. Herkese karşı eşit davranmaya çalıştım. Her siyasi partiye aynı mesafede oldum. Elimizden gelen çabayı sarf ettim. Bunu vatandaşlarımız takdir edecek. Serik için yapılması gereken ne varsa hangi yörede bulunursak bulunalım elimizden geleni sarf ederiz. Yeter ki gönlümüzde işleriniz olsun. Bu keyfiyet değil zorunluluktur ama yine de söyleme gereği duyuyorum. İçimden geldiği için söylüyorum. Güzel günlerimiz oldu. Zor günlerimiz geçti. Üzdüysek hakkınızı helal edin. Bizden yana hakkımız helal olsun. Gönlümüz sizlerle beraber'' dedi.

Resmi kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarların da katıldığı törende vicdanı rahat ayrıldığını ifade eden Rüstemoğlu, ''Kapımız da gönlümüz de Serik'e açık. Ne zaman çay içmeye, dertleşmeye, sevinç paylaşmaya her zaman hazırız. Daire amirlerimiz, muhtarlarımız, vatandaşlarımızla güzel günlerimiz oldu. Dertlerimizi, mutluluklarımızı paylaşabildiysek, Serik'e katkımız olduysa ne mutlu bize. Vicdanım rahat ayrılıyorum. 7.'inci görev yerimden ayrılıyorum. Bizim işimiz zor. Vedalaşmak zordur ama mutlaka vedalaşıyoruz. Ancak emekli olursak yerleşik hayatımız olacak ama bizim işimizde bu. Zorluklara katlanacağız. Dostluğumuz arkadaşlığımız baki kalsın. Bütün Seriklilere, daire amirlerimize sivil toplum kuruluşlarına, muhtarlara bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Hükümet Konağı'nda yapılan uğurlama töreninde Kaymakam Erol Rüstemoğlu'nu tanımaktan memnun olduklarını ifade eden Çalık şunları söyledi; ''Kaymakam Bey'i tanımaktan mutluluk duyduk, şeref duyduk. Her zaman şunu gördük; Serik'imizi, Devletimizi Milletimizi çok iyi temsil etti. Zaman zaman söyledim siyasetçiden fazla daha çok çalışıyordu. Her zaman elini taşın altına koyuyordu. Gitmesini gönülden istemiyoruz ama kendisi için inşallah böyle daha hayırlı olur. Daha iyi makamlara gelir. Bunları hak ediyor. Bunlara layık bir Kaymakamımız var. Bütün  kurum amirlerimizle iyi geçiniyoruz, çalışıyoruz ama Kaymakam Bey'le çok yakın çalıştık. Sayın Rüstemoğlu Serik'in 1 numarasıydı 1 numara olarak da gidiyor. Allah razı olsun yolu açık olsun. Orada da bize hizmet edeceğine inanıyoruz. İlerde daha iyi makamlara geleceğinden şüphemiz yok. Bizde her zaman yanında olacağız olmaya da devam edeceğiz'' dedi.

Kaymakam Rüstemoğlu, son günlerde meydana gelen olaylarda şehitler olduğu gerekçesiyle uğurlama törenin de hazır bulunan davulları çaldırmadı.





 


Editör: Haber Merkezi