Yılmaz; ''MHP'nin bebek katilleri ve eli kanlı teröristlerle müzakere olmaz söylem ve yaptığı uyarılara aldırmayan, terörle mücadele etmek yerine müzakereyi seçen siyasi akıl bugün resmen iflas etmiştir.''

MHP Serik İlçe Başkanı Hüseyin Yılmaz, son günlerde meydana gelen olaylarla ilgili olarak bir basın açıklaması yaprak şunları söyledi; ''Son günlerde güzelim ülkemizde vatan evlatlarımızın ardı ardına şehit edilmesi, İçinde Türklük duygusu yaşayan her bir vatandaşımızın canını yakmakta, vicdanlarını sızlatmaktadır. Vatan ve millet uğruna şehitlik mertebesine ulaşmış her bir vatan evladımızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Başta kederli aileleri olmak üzere milletimizin başı sağ olsun.

Merhum Liderimiz Alpaslan Türkeş Bey  ''Eşkıya ile arabuluculuğa kalkışanlar, gün gelir o eşkıyanın kanında boğulurlar''  diyerek bugünkü iktidarın terör politikalarının ne kadar yanlış olduğunu ve onları bekleyen hazin sonu belirtmiştir. Üzülerek belirtmek zorundayım ki, Milli savunmamızda ve kamu güvenliğimizde zafiyetler yaşanmakta, askerimiz, polisimiz hükümetin politikalarından dolayı görev kısıtlamaları yaşamakta, bölücülere yerinde ve zamanında müdahale edememektedirler. Bölücü PKK terör örgütü ile Oslo'da pazarlık yapıp, Habur Sınır kapısında Teröristleri davul ve zurnalarla karşılanmasına göz yumarak bölücülerin ayaklarına kadar Devletin hakimini, savcısını gönderen, altı ay önce Dolmabahçe'de mutabakat sağlayıp ve Meclis'ten yasa çıkaran AKP verdiği tavizkar politikalarla terörün yeniden hortlamasının bir numaralı sorumlusudur.

AKP İktidarı, ''Analar ağlamayacak, terör bitti, bayrağa sarılı tabutlar gelmeyecek'' kandırmacasıyla sanki tek yolun PKK terör örgütü ve onun uzantısı ile müzakere etmekle biteceğini zannetmiş. Daha düne kadar AKP iktidarının en büyük projesi olarak gösterilen çözüm süreci sayesinde silahlı ve bombalı grupların şehirlerimizde dolaştığını artık başbakan dâhil herkes itiraf etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi'nin bebek katilleri ve eli kanlı teröristlerle müzakere olmaz söylem ve yaptığı uyarılara aldırmayan, terörle mücadele etmek yerine müzakereyi seçen siyasi akıl bugün resmen iflas etmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi'nin teröre ve terörün siyasi uzantısına bakış açısını Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey  ''HDP'yi PK'nın siyasal uzantısı olarak değerlendiriyoruz, HDP'yi yok farz ediyoruz'' diyerek dile getirmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi, yok saydığı, bir terör örgütünün siyasi uzantısı ile hiçbir zaman bir araya gelmez, gelmesi de düşünülemez.

Bu gün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bulunan, PKK bir terör örgütüdür diyemeyen HDP'yi ve o terör örgütü ve siyası uzantısı ile masaya oturup, görüşmeler yapan AKP iktidarını kınıyorum. Siyasi menfaat sağlamak için milliyetçiliği ayaklar altına aldım deyip açıklamalar yapan, seçimler yaklaşınca da milliyetçi olan ikiyüzlü siyasetçilerden bu ülkenin kurtulma zamanı gelmiştir. Şehitlerimize Allahtan rahmet  diler, kederli ailelerinin ve milletimizin başı sağ olsun.''

 

Editör: Haber Merkezi