Serik'te görev yapan kamu kurumlarının müdürleri, İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle görev yeri değişen Erol Rüstemoğlu onuruna veda yemeği düzenledi.

 

Serik'te bulunan Resmi Kurum Müdürleri, Serik Kaymakamlığı görevinden İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı olarak atanan Kaymakam Erol Rüstemoğlu onuruna veda yemeği verdi. Regnum Carga Golf & SPA Otel Fikret Öztürk'ün ev sahipliği yaptığı yemeğe bütün kurum müdürleri katıldı. Tarım İlçe Müdürü Çömezoğlu kurumlar adına yaptığı konuşmasında Rüstemoğlu'na teşekkür ederek; ''Görev yaptığı süre içinde hoş bir seda bırakmıştır. Ayrılmak elbette bizlere üzüntü veriyor ancak Bakanlığımızca önemli bir göreve layık görülmesinden dolayı da ilçemiz adına gurur duyuyoruz. Görev yaptığımız 3 yıl içinde bizlere gerek iş, gerek özel hayatımızda her zaman destekleyen, her işimizde yanımızda olan, sıcak ilgi ve alakası ile bizi yalnız bırakmayan Kaymakamımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz'' dedi.

 

''Paris'e Vali ABD'ye Başkan olsan ne yazar''

 

Serik eski Kaymakamı yeni İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı Erol Rüstemoğlu ise konuşmasında vedalaşmanın zor olduğunu ifade ederek şunları söyledi; ''7.'inci görev yeri Serik. 8.'nci görev yerine de Pazartesi günü başlayacağım. 7 kez vedalaşmak kolay değildir. Böyle konuşmalar zordur. Ama bu meslekteyseniz her zaman yapmak durumundasınız. Bu süre zarfında resmi olsun özel olsun arkadaşlık dostluk ilişkileri oluşturuyorsunuz. Bir süre sonra da ayrılmak zorunda kalıyorsunuz. Kaymakamlık her zaman zor bir meslektir. Öncelikle asayişten sorumlu kişidir. İlçede yaşayan insanların huzurundan kaymakam sorumludur. Bu sorumluluğu birlikte çalışmak koordine etmek zorundayız. Zor olmasının yanında sorumluluğun çok yüksek olması da var. Bu anlamda Serik'te başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Serik'te huzur ortamının sağlanması noktasında diğer ilçelere göre önemli başarı elde ettiğimizi düşünüyorum'' dedi.

 

Her zaman adil olmaya çalıştığını vurgulayan Rüstemoğlu, ''İnsanlara sevgi saygı duymak önemlidir. Hiçbir zaman kurum amirlerimizi rencide edecek sor durumda bırakacak bir tavırda olmadım. Önemli olan huzurlu olmak, vicdanların rahat olmasıdır. Her zaman şunu söylerim; sağlığınız huzurumuz yoksa Paris'e Vali olsanız Amerika'ya Başkan olsanız ne yazar. En önemli şey sağlık huzurdur. Bulunduğunuz yerde de bu anlamda huzurlu ortamda elimizden geleni sarf ettik. Kendim için sevdiğim bir tarafım vardır. İnsanlara karşı siyasi görüşlere karşı eşit adil davranırım. Önemli olan insanların görüşü şusu busu değil insan olmasıdır. Adil olmaya eşit olmaya çalıştım ve dediğim gibi ilçemin huzurunu toplumun huzurunu sağlamaya gayret ettik'' şeklinde konuştu.

 

Serik'te halkın sevgisini kazanan, oluşturdukları ve öncülüğünü yaptığı ''İyilik Melekleri'' gurubu ile ihtiyacı olan ailelere yardım eli uzatmakla tanınan eşi Esra Rüstemoğlu'na da teşekkür eden İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanı Erol Rüstemoğlu, ''Bizim kahrımızı çeken eşlerimizdir. Biz nereye gitsek asıl sıkıntıları eşlerimiz ve çocuklarımız yaşıyor. Bizim topluma katılmamız zor değil ama eşlerimiz ve çocuklarımızın çevre edinmesi zor oluyor. Başarınız varsa arkanızda bir hanım vardır derler bu anlamda eşime çok teşekkür ediyorum'' dedi. Esra Rüstemoüğlu ise ''Allah'a şükürler olsun. Kendisiyle gurur duyduğum bir eşe sahibim'' dedi

 

Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Ece ve Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Murat Serdar Nizamoğlu, Kaymakam Rüstemoğlu'na çeşitli hediyeler verdi. Erol Rüstemoğlu'nun eşi Esra Rüstemoğlu ise eşine bir saat hediye etti.

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi