AKDENİZ Üniversitesi Hastanesi'nde kalp nakli olan 32 yaşındaki Sinan Hançer, ameliyat sırasında gerekli olan kan ve trombosit ihtiyacını karşılayan Antalya Kan Bankası' üyelerine teşekkür etti.

AÜ Hastanesi'nde geçen hafta kalp nakli olan Sinan Hançer'in yoğun bakım servisindeki tedavisi sürüyor. Hatay'dan gelen eşinin ziyaretiyle moral bulan Hançer, henüz yoğun bakımdan çıkamadığı için 2 çocuğuyla kucaklaşamadı. Genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Hançer, "Herkese çok teşekkür ediyorum.

Antalya Kan Bankası'na özellikle teşekkür ediyorum. Ameliyata girdiğimde ailem yanımda değildi. Kan ve trombosit gerekli olacağını duyduğumda panik olmuştum. Doktorlarım her şeyin halledileceğini söyledi. Burada hiç tanıdığım yoktu. Bana 'kim sahip çıkar' diye düşünürken, Antalya Kan Bankası üyelerinin yanımda olduğunu öğrendim. 15 ünite kan gerekmiş. Tamamı Antalya Kan Bankası gönüllüleri tarafından karşılanmış. Doktorlarıma ve kan bankası gönüllülerine teşekkür ediyorum" dedi.

AÜ Hastanesi'nde 1 yıldır kalp nakli olmayı bekleyen Sinan Hançer'e, Balıkesir'de geçen hafta silahla yaralanma sonucu götürüldüğü Edremit Devlet Hastanesi'nde beyin ölümü gerçekleşen 35 yaşındaki Bilal Afacan'ın bağışlanan kalbi nakledilmişti.

 

Editör: Haber Merkezi