ANTALYA Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Kepez bölgesinde PKK terör örgütü ve yandaşlarınca yol kesildiği yönündeki haberlerin asılsız olduğu belirtildi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, yazılı açıklama yaptı. "Son zamanlarda bazı basın yayın kuruluşlarında ilimizde özellikle Kepez bölgesinde PKK terör örgütü ve yandaşlarınca yol kesildiği, kimlik uygulaması yapıldığı yönünde asılsız haberler yer almaktadır" denilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Zaman zaman daha çok çocukların karışmış olduğu taş atma olaylarına güvenlik kuvvetlerimiz tarafından anında müdahale edilmekte ve müsebbipleri gözaltına alınarak adalet önüne çıkarılmaktadır. Bu doğrultuda son günlerde 25 şüpheli gözaltına alınarak haklarında yasal işlem yapılmıştır.

İlimizde bugüne kadar yol kesme ve kimlik uygulaması tarzında olaylar hiçbir zaman meydana gelmemesine rağmen, bazı basın yayın organlarında bu yönde yayınlar yapıldığı ve ilimiz dışında çekilmiş fotoğrafların kullanıldığı üzüntüyle müşahede edilmektedir.

Güvenlik birimlerimiz, huzur kenti Antalya'da kamu düzeni ve genel güvenliğimizi tehdit eden her türlü eyleme karşı hukuk içerisinde ve kararlılıkla mücadelesini sürdürecektir."

 

Editör: Haber Merkezi