Serik'te turizm bölgesi Belek'te hizmet veren Jacaranda Club&Resort, dünyanın en büyük turizm grubu TUI'nin otel markası Robinson Club olarak yola devam edecek.

Almanya'nın önemli turizm firmalarından TUI'nin otel markası Robinson Club, 5'inci tesisini Belek'te açmak için Jacaranda Club & Resort'le ortaklık anlaşması yaptı. İki grup arasında imzalanan işletme anlaşmasıyla, Jacaranda Club&Resort, Robinson Club adıyla hizmet verecek. İşletme anlaşması Robinson Club genel müdürleri Bernd Maeser ve Dr. İngo Burmester ile Jacaranda Otelleri CEO'su Volkan Şimşek arasında imzalandı.

'Robinson Club Masmavi' ile 2016 yazı sezonunda 'All İnclusive made by Robinson' konseptiyle her şey dahil sistemiyle işletilecek ve ana hedef kitlesi olarak ailelere hizmet verecek.

Jacaranda Otelleri CEO'su Volkan Şimşek bu anlaşmanın Jacaranda Grubu için büyük önem taşıdığını belirterek, grubun stratejik partneri TUI ile olan ilişkilerini perçinleyeceğini ifade etti. Şimşek, anlaşmanın ilerde daha büyük projelere zemin hazırlayacağını da dile getirdi. Şimşek, "Robinson bünyesinde uzun yıllar çalıştıktan sonra böyle bir anlaşmaya imza atmak büyük mutluluk" dedi.

Robinson Club Türkiye Bölge Müdürü Mahmud Var ise "Robinson Club Masmavi gibi güzel bir tesisi Robinson'un ilk enternasyonal tesisi olarak bünyemize kattığımız için çok mutluyum. Türkiye'de önümüzdeki yıllarda büyümeye devam edeceğiz" dedi.


Editör: Haber Merkezi