'ÇİÇEK ve Çocuk' temasıyla 23 Nisan'da kapılarını açacak EXPO 2016 Antalya Fuar Alanı'nda oluşturulan ünlüler ormanına şu ana kadar 23 ünlü ağaç dikti.

EXPO alanında oluşturulan ünlüler ormanı, Antalya'ya konser ve tatil için gelen sanatçıların diktiği ağaçlarla genişliğiyor. 9 Mayıs günü Mustafa Ceceli'nin ilk ağacı dikmesiyle start alan ünlüler ormanı projesine şu ana kadar Kıraç, Zakkum, Kolpa, Murat Dalkılıç, Gripin, Bulutsuzluk Özlemi, Sinan Akçıl, Hande Yener, İrem Derici, Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe, Sümer Ezgü, Sean Paul, Orhan Okulu, Alexsandra Stan, Graig David, Chico & The Gypsies, Serebro, İnna, Elijih Wood, Nyusha ve Yalın olmak üzere 23 ünlü ağaç dikerek katıldı.

 Açılış gününe kadar ünlüler ormanına ağaç dikimine devam edilecek. Ormana dikilen ağaçların çeşitliliği ise dikkat çekiyor. Süs Armudu, Doğu çınarı, zakkum, Anadolu sığla, süs eriği, Japon kavağı, Gülibrişim Albizia, Kızılderili portakalı, demir ağacı, manolya, İskenderun kauçuğu, çitlembik ve katalpa ağaçları ön plana çıkıyor.

 

Editör: Haber Merkezi