Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılına Pazartesi günü okul bahçesinde düzenlenen bir törenle başladı.

Öğrenci velilerinin de yoğun ilgi gösterdiği tören; Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kurucu Müdür Necmettin Çalık'ın konuşması, Müdür Savaş Sargın'ın konuşması, minik öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten şiirlerini okuması ve son olarak barış güvercini uçurtulmasıyla tamamlandı. Törende Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları'nın kalabalık öğretmen kadrosu dikkat çekti.

Törende konuşan Kurucu Müdür Necmettin Çalık, 'Sevgili öğrenciler okul sizsiz, siz okulsuz olamıyorsunuz' sözleriyle başladığı konuşmasında; öğrencilerin, en az iki yabancı dil bilen, dünyaya daha geniş pencereden bakan, dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmelerden haberdar, ulusal değerlere sahip ama uluslararası bir vizyona dahil bireyler olarak yetişmelerini istediklerini, eğitin-öğretim programımızı da bu doğrultuda planladıklarını belirtti.

Müdür Savaş Sargın ise, 10. Yılın heyecanıyla yeni bir eğitim-öğretim yılına başladıklarını belirterek; ''Kurumumuzun adı gibi yükselen bir başarı grafiğinin var.  Bunun bilincindeyiz. Tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarılı bir eğitim yılı diliyorum.'' dedi.



 

Editör: Haber Merkezi