Yedisu Koleji Kurucuları Mehmet Can ve Suat Köksal yurtdışı istihdam ve staj için, ilk olarak Avrupa'ya giderek Almanya Berlin'de temaslarda bulundular.

Yedisu Koleji Kurucuları Mehmet Can ve Suat Köksal, Almanya'ya giderek, öğrencilerin ileri düzeyi bir eğitim almaları, yurtdışı istihdam ve staj görmeleri için yerel kuruluşlarla bir dizi görüşmeler yaptılar .Bu görüşmeler sayesinde Yedisu Koleji öğrencileri yurt dışındaki staj imkanlarının yanında Europass Belgesi Yabancı dil sertifikası ve ilk yardım sertifikasıyla CV lerini güçlendirecekler. Kurucuların öğrencilerin istihdamları içinde Antalya ilinde yurtdışı bağlantılı yeni bir projeninde ön protokolunu Berlin Baş Konsolosu Ethem Zeybek ile imzaladıkları bildirildi.

Daha sonra ortak bir açıklama yapan kurucular  Can ve Köksal temaslarla ilgili olarak şunları söylediler; '' Öğrencilerimizin mesleki motivasyonlarını arttırmak, kişisel sosyal ve kültürel anlamda gelişimlerini sağlayarak yaşam boyu öğrenme ilkesinin temel prensiplerini aşılamak, yabancı dil yeterliliklerini artırmak, nitelikli istihdam olanaklarını geliştirmek amacındayız. 'Eğitim ek işimiz değil tek işimiz' Parolası ile çıktığımız yol da kısa zaman da, Türkiye ve Antalya'nın Avrupa Boyutuna ulaşan eğitim camiası olmanın onurunu yaşıyoruz. Kazanmış olduğumuz bu başarılı çalışmalara bizlerden sonuna kadar desteğini esirgemeyen tüm velilerimize eğitim kadromuza öğrencilerimize ve bütün çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Yedisu Koleji Eğitim Kurumlarının  Çalışmalarımız aralıksız devam edecek.''


Editör: Haber Merkezi